a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Szerda 08:00 - 20:00

Kedd - Csütörtök - Péntek - Zárva

06-70-245-1881

info@darvasmed.hu

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Esztétikai gyógyászat

Esztétikai gyógyászat: története 1973-ban kezdődött, amikor annak fogalmát egy francia endokrinológus professzor Jean Jacques Legrand létrehozta, majd 1975-ben az olasz Carlo Alberto Bartoletti professzorral közösen kidolgozták az ezzel kapcsolatos vizsgálómódszereket és összegyűjtötték az ajánlott kezelési technikákat. Azóta Európában számos Esztétikai Gyógyászati Társaság jött létre, követve a két professzor által megalapozott vizsgáló- és kezelési elveket. Így egy folyamatosan fejlődő, újabb és újabb lehetőségeket kínáló önálló tudományággá nőtte ki magát. Európa szerte számos esztétikai gyógyászati konferenciát szerveznek, ahol az ezzel foglalkozó szakemberek kicserélhetik tapasztalataikat és megismerkedhetnek a legújabb kezelési eljárásokkal. Rengeteg orvos esztétikai professzionális termék is rendelkezésre áll, mely a speciális bőrproblémák kezelését célozza meg.

Hialuronsavas ráncfeltöltésAz esztétikai gyógyászat célja önmagunk igényét figyelembe véve a testi-lelki egyensúly kialakítása, a természetes külső-belső harmónia elérése orvos esztétikai módszerek segítségével.

Ez a terület alapvetően a bőr öregedési folyamatainak lassításával, megelőzésével, illetve az arc és a test területén kialakult esztétikai hibák javításával foglalkozik. Ezen túlmenően az esztétikai gyógyászat az egészséges egyén pszichofizikai egyensúlyának fenntartásával és felépítésével is foglalkozik, mely magában foglalja az életvezetési- és diétás tanácsadást is. Fontos szem előtt tartani és megismerni a páciens általános állapotát, meglévő, vagy fel nem tárt betegségeit. Fontos azt is tudni, hogy esztétikai hibák hátterében akár valamilyen belszervi betegség is állhat, így a megfelelő beavatkozás kiválasztása előtt részletes konzultációra és vizsgálatra van szükség. Mindig a pácienst egészében nézve, a környezeti, életmódbeli sajátosságokat figyelembe véve történhetnek meg a kezelések.