a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Hialuronsavas ráncfeltöltés

A kezelés célja a mély barázdák, ráncok kisimítása, az arcon keletkezett volumenhiányok pótlása ( mint az orcák, az orr és száj közötti redők, az ajkak, stb…). A jelenleg az esztétikában használatos hialuronsavas feltöltőanyagok gél állagúak, a modern  gyártási technológiáknak köszönhetően ezen anyagokkal szemben minimális az allergiás reakció kialakulásának valószínűsége és mivel tökéletesen felszívódó anyagokról van szó, ezért még inkább hasonlítanak a természetesen is a szervezetben előforduló hialuronsavakhoz, ezáltal a kezelések tökéletesen egyénre szabhatók, alakíthatók az adottságoknak megfelelően, így elérve a lehető legtermészetesebb hatást.  

Mi történik a kezelésen? A bőr megfelelő részébe és rétegébe juttatva  a hatóanyagot, az arc karakterét és sajátosságait figyelembe véve javíthatók a kisebb esztétikai hibák, volumenhiányok, visszaállítható az arc harmóniája.

A felhasznált töltőanyag és a kezelt terület sajátosságaitól függően az eredmény 6-18 hónapig tart.

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni? Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámon: 06-70-245-1881