a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Szerda 08:00 - 20:00

Kedd - Csütörtök - Péntek - Zárva

06-70-245-1881

info@darvasmed.hu

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Testkezelések

Cellulitkezelés mezoterápiás módszerrel: A cellulit, vagy narancsbőr, ismeretlen okból kialakuló, a 20 év feletti nők 80%-át érintő bőrelváltozás, a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője. Ennek hatására a kötőszövetes rostok átrendeződése révén apró, majd nagyobb göbök alakulnak ki a bőrben a bőr felszínének egyenetlenségét okozva.  A kezelés során a bőr megfelelő rétegébe apró tűszúrásokkal olyan anyagot juttatunk, mely javítja a bőr vélellátását, csökkenti a vizenyőt és a már esetleg kialakult göbök méretét, számát.

Biostimuláció a testbőr lazasága estén: (pl. felkar, has, dekoltázs): a bőr petyhüdtségét döntően a bőrben lévő kötőszövetes rostok csökkenése okozza. A kötőszövetes rostok újdonképzését segítő stimuláló anyagok bőrbe juttatásával a bőr lazasága csökkenthető, feszessége javítható.

Orvosi mélyhámlasztás (peeling):  a test különböző részein lévő bőrelváltozások (pl. acne, ráncosodás)  kezelése alkalmazható,  pl. dekoltázs, kéz, hát területén.