APTOS

APTOS (Anti-Ptosis) bioszálas arckontúrozás

Egyedülálló szálbehúzásos technika, mely a bőrt feszesebbé, simábbá, tömöttebbé varázsolja. Elsősorban azok számára ajánlott, akik minél később szeretnének arcplasztikai beavatkozást.

Az apró ráncokat kisimítja, a bőr lazaságát csökkenti, tónusát és a kontúrok egyenetlenségét javítja, a bőr színe üdévé válik  azáltal, hogy fokozzuk a bőr kollagéntermelését és jótékony hatású bőrregenerációs folyamatokat indítunk be.
Az eredmény azonnal látható és a kezelést követő hónapokban egyre kifejezettebbé válik.

A bőrszerkezet javításán keresztül az arc élettelivé, fiatalossá válik.

Az eljárás során steril körülmények között, helyi érzéstelenítésben különböző hosszúságú és típusú szálakat helyezünk a bőr kötőszövetes rétegébe, ahol regenerációs sejtaktivitást váltunk ki. Fokozódik azon sejtek működése, melyek a kollagén rostok, vagyis a bőr kötőszövetes támasztórostjainak  termelődéséért felelősek. 

A hagyományos PDO szálakhoz képest erőteljesebb lifting hatás érhető el, az eredmény tartósabb.

A szálak a bőrben teljesen lebomló, természetes anyagokból, polydioxanone-ból és tejsavból állnak. A bőr hidratáltsága is jelentősen fokozódik, hiszen bizonyos szálak hialuronsavat is tartalmaznak.

A beavatkozás során a bőr természetes viszonyait, állapotát állítjuk vissza anélkül, hogy idegen anyag kerülne a bőrbe.

A kezelés kb. 30-45 percig tart, utána a páciens visszatérhet a mindennapi életébe, a felépülési idő minimális. 

Kérje díjmentes konzultációnkat az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530 és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!