a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Bemutatkozás – Esztétikai Gyógyászat

Darvas Emília vagyok, orvosesztétikai gyógyász. Egyetemi tanulmányaim alatt klinikai gyakorlataim egy részét Olaszországban, a Római La Sapienza Egyetem klinikáin töltöttem. Itt ismerkedtem meg az esztétikai gyógyászattal, majd lehetőségem adódott, hogy beiratkozzam a nagy múltú, orvosok számára postgraduális képzést nyújtó római Nemzetközi Esztétikai Gyógyászati Iskolába. Nagy nevű olasz professzoroktól tanulva sajátítottam el ennek az izgalmas területnek az alapjait elméleti és gyakorlati képzéseken keresztül. Négy éves képzést követően 2016. októberében szereztem diplomát egyedülállóan Magyarországon. Az iskola alapítójának ( aki maga is gasztroenterológus is volt), Bartoletti Professzor Úrnak szemléletét követve szeretnék segíteni mindazoknak, akiknek fontos a külső-belső harmónia, az esztétikus megjelenés.

Az egészséges, kiegyensúlyozott életmód mellett a bőr természetes szépségének megőrzéséhez, a fiatalos külső eléréséhez, ill. megtartásához számos esztétikai gyógyászati kezelésre van lehetőség. A konzultáció során szem előtt tartva a természet adta adottságokat, egyénre szabottan választjuk ki a lehető legideálisabb megoldást, mely harmónikus, önmagunk számára megelégedést nyújtó megjelenést eredményez. Ennek eléréséhez vannak segítségemre a bőr állapotának felmérését szolgáló eszközök és az orvos esztétikai beavatkozások, mint az orvosi peeling, a hialuronsavas biostimuláció, – és ránfeltöltés, a botox kezelések és a lifting hatású szálbehúzásos technikák. Természetesen elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő kozmetikai termékek rendszeres használata is, melyek kiválasztásában szintén segítséget nyújtok. Elegáns, családias hangulatú rendelőm biztosítja a kényelmet pácienseim számára, mely reményeim szerint a nyugalom szigete is, ahonnan magabiztosan, felfrissülve térhetnek vissza a rohanó világba.

Esztétikai gyógyászatról röviden

Esztétikai gyógyászat: 1976-ban négy európai orvosprofesszor hozta létre az esztétikai gyógyászat fogalmát és dolgozta ki az ezzel kapcsolatos vizsgálómódszereket és gyűjtötte össze az ajánlott kezelési technikákat.

Az esztétikai gyógyászat célja önmagunk igényét figyelembe véve a testi-lelki egyensúly kialakítása, a természetes külső-belső harmónia elérése orvos esztétikai módszerek segítségével.