a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Bemutatkozás

Gasztroenterológia

 

Darvas Emília vagyok, belgyógyász-gasztroenterológus, orvos esztétikával foglalkozó szakorvos.

 

Szakmai háttér

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem Budapesten 1999-ben. Kórházi, klinikai munkámat a Flór Ferenc Kórházban Kistarcsán, majd a Szent János Kórházban a gasztroenterológiai osztályon végeztem, ennek során 2005-ben belgyógyászatból, majd 2008-ban gasztroenterológiából szakvizsgáztam kiváló eredménnyel.

 

Értékrend

Fontosnak tartom, hogy betegeim kivizsgálásában minél nagyobb részben személyesen is részt vegyek, így az endoszkópos vizsgálatok elsajátítása mellett a hasi ultrahang vizsgálatban is gyakorlatra tettem szert. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensekkel történő bizalmi viszony kialakítására, hiszem, hogy az orvos-beteg kapcsolat egyik fő pillére és a gyógyulásban jelentős segítséget jelenthet. Ennek érdekében igyekszem mindenkihez egyénileg fordulni, személyisége megismerésén keresztül a panaszok hátterében meghúzódó okokat is részletesen megismerni, feltárni.

 

Szakmai felkészültség

Szakmai felkészültségemet hazai konferenciákon előadóként, ill. hallgatóként történő részvétellel, a hazai és nemzetközi szakirodalom folyamatos követésével igyekszem biztosítani. Jelenleg járóbeteg szakrendeléseken dolgozom gasztroenterológusként, azonban szükségét éreztem annak, hogy betegeim számára biztosíthassak egy családias hangulatú, a személyiségemet tükröző rendelőt, amely kényelmes körülményeket biztosít  a számomra oly fontos orvos-beteg bizalmi viszony kialakítására.

 

Gasztroenterológiai kezelések

A Rendelőben a szakorvosi vizsgálaton, konzultáción kívül hasi ultrahang elvégzésére és a gyakran előforduló bél működési rendellenességek kivizsgálásában segítséget nyújtó H2 kilégzéses tesztek elvégzésére van lehetőség.

Orvos esztétika

 

S hogy hogyan kapcsolódik mindehhez az orvos esztétika?

 

Szakmai háttér

Egyetemi tanulmányaim alatt klinikai gyakorlataim egy részét Olaszországban, a Római La Sapienza Egyetem klinikáin töltöttem. Itt ismerkedtem meg az esztétikai gyógyászattal, majd lehetőségem adódott, hogy beiratkozzam a nagy múltú, orvosok számára postgraduális képzést nyújtó római Nemzetközi Esztétikai Gyógyászati Iskolába. Nagy nevű olasz professzoroktól tanulva sajátítottam el ennek az izgalmas területnek az alapjait elméleti és gyakorlati képzéseken keresztül. Négy éves képzést követően 2016. októberében szereztem diplomát egyedülállóan Magyarországon.

 

Értékrend

Az iskola alapítójának (aki maga is gasztroenterológus is volt), Bartoletti Professzor Úrnak szemléletét követve szeretnék segíteni mindazoknak, akiknek fontos  a külső-belső harmónia, az esztétikus megjelenés. Az egészséges, kiegyensúlyozott életmód mellett a bőr természetes szépségének megőrzéséhez, a fiatalos külső eléréséhez, ill. megtartásához számos esztétikai gyógyászati kezelésre van lehetőség.

A konzultáció során szem előtt tartva a természet adta adottságokat, egyénre szabottan választjuk ki a lehető legideálisabb megoldást, mely harmonikus, önmagunk számára megelégedést nyújtó megjelenést eredményez.

 

 

Esztétikai gyógyászati kezelések

Ennek eléréséhez vannak segítségemre a bőr állapotának felmérését szolgáló eszközök és az orvos esztétikai beavatkozások, mint az orvosi peeling, a hialuronsavas biostimuláció és ráncfeltöltés, a botox kezelések és a lifting hatású szálbehúzásos technikák.

A kezelések során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékekkel dolgozom, mint a Teosyal, Belotero, Dysport termékek, melyek használatát részben Rómában a 4 éves képzés alatt, részben számos hazai workshopon való részvétel alkalmával sajátítottam el.

Természetesen elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő kozmetikai termékek rendszeres használata is, így otthoni bőrápolásra a professzionális Dermastír termékeket ajánlom.

 

 

Rendelőről

Elegáns, családias hangulatú rendelőm biztosítja a kényelmet pácienseim számára, mely reményeim szerint a nyugalom szigete is, ahonnan magabiztosan, felfrissülve térhetnek vissza a rohanó világba.

 

További információt az esztétikai arc-és testkezelésekről itt olvashat.

Többet szeretne tudni? Ide kattintva megtekintheti szakmai önéletrajzomat is.