a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Biostimuláció

Biostimuláció

Bőrünk és testünk természetes összetevője a hialuronsav, mely egy nagy vízmegkötő kapacitással rendelkező molekula. A bőr öregedési folyamata során ennek mennyisége csökken, így a bőr veszít víztartalmából, rugalmasságából. A hialuronsav bőrbe történő juttatásával az visszanyeri rugalmasságát,  fényét, teltségét és a kezdeti apró ráncok ezáltal feltöltődnek.

Mi történik a kezelésen? A kezelés során apró tűszúrások segítségével a bőr megfelelő részébe hialuronsavat, ill. egyéb vitaminokat, a kollagén képződést segítő különböző anyagokat, antioxidánsokat juttatunk.

Kinek ajánljuk a kezelést? Ez az eljárás azok számára ajánlott, akiknél a bőröregedés kezdeti jelei láthatók, feszesebbnek, fénnyel teltebbnek szeretnék látni arcbőrüket, ill. minél tovább szeretnék megőrizni bőrük szépségét. Azoknak is ajánlott, akiknél esetleg már egyéb orvos esztétikai kezelésekre is szükség van, azonban azzal párhuzamosan a bőr tónusának, víztartalmának, kollagén tartalmának növelése a cél, hogy az elvégzett orvos esztétikai beavatkozások hatása minél tartósabb maradjon. A beavatkozás ideje kb. 20-30 perc.  

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni? Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámon: 06-70-245-1881

Biostimuláció

OLVASSA EL, HOGY MILYEN ELŐKÉSZÜLETEK SZÜKSÉGESEK A BIOSTIMULÁCIÓ ELVÉGZÉSE ELŐTT!