a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Cellulitkezelés mezoterápiás módszerrel

Cellulitkezelés mezoterápiás módszerrel

A cellulit, vagy narancsbőr, ismeretlen okból kialakuló, a 20 év feletti nők 80%-át érintő bőrelváltozás, a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője. Ennek hatására a kötőszövetes rostok átrendeződése révén apró, majd nagyobb göbök alakulnak ki a bőrben a bőr felszínének egyenetlenségét okozva.  

Mi történik a kezelésen? A kezelés során a bőr megfelelő rétegébe apró tűszúrásokkal olyan anyagot juttatunk, mely javítja a bőr vérellátását, csökkenti a vizenyőt és a már esetleg kialakult göbök méretét, számát. A tartós eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség bizonyos időközönként. Az első alkalommal ultrahangos állapotfelmérés történik, ennek során meghatározzuk a cellulit súlyossági fokát, ettől függően tervezzük meg a terápiát. Emellett lokális készítmények otthoni használatára, sok esetben életmódváltásra és a megfelelő diéta bevezetésére is szükség lehet.

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni? Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámon: 06-70-245-1881

Cellulitkezelés mezoterápiás módszerrel