a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Események

Járványügyi helyzetre vonatkozó változások

Rendelés

 

Kedves Pácienseink!

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérem, hogy csak tünetmentes állapotban jöjjenek el a vizsgálatokra, kezelésekre. A vizsgálatok előtt egy rövid felmérést végzünk a COVID 19 fertőzésre vonatkozó rizikófaktorok felmérésével. A rendelőt folyamatosan fertőtlenítjük, kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.

A hidrogén kilégzéses tesztekre egy alkalommal korlátozott számban tudunk beteget fogadni, a távolságtartás betartása céljából. Kérjük lehetőleg kísérő nélkül, pontosan érkezzenek a vizsgálatokra.

Amennyiben bármilyen enyhe tünetet is észlelnek magukon, kérem, hogy a vizsgálatot mondják, le, illetve módosítsák egy másik időpontra.

Megértésüket köszönjük!

Nyílt nap rendelőnkben - HAMAROSAN

Minden, amit tudni szeretne az esztétikai kezelésekről. Választ kaphat kérdéseire nyílt napunkon!

 

Következő alkalom: hamarosan! Részletekért figyelje oldalunkat vagy facebook oldalunkat!

Érdekelnék az orvos-esztétikai beavatkozások és szeretne a számtalan lehetőség útvesztőjében eligazodni?

Ezen napon rendelőnkben megismerkedhet a szépészeti beavatkozások formáival, bemutatjuk, hogy történnek a kezelések, mit érdemes tudni, hogyan kell felkészülni, mit kell tenni, hogy tartós, szép, harmónikus eredményeket érjünk el.

Megismerkedhet a professzionális Dermastír termékekkel, melyeket a kezeléseket követően ajánlunk, hogy az elért eredmény minél tovább tartós maradhasson és megőrizze bőre üdeségét!

 

PROGRAM

8:00-tól folyamatosan várjuk az érdeklődőket ingyenes konzultációra!

17:00: Rendelőnk bemutatása, ismerkedés az orvos esztétika világával, és a Dermastír professzionális termékekkel.

 

Ajándékunk:

Ez alkalommal ingyenes konzultációval, valamint kezeléseink és a Dermastír professzionális termékek árából 20 % KEDVEZMÉNNYEL szeretnénk kedveskedni Önnek!

Online regisztrációs lehetőség, foglaljon időpontot mihamarabb, hogy részesülhessen a számtalan kedvezményben ezen a napon!

 


A táplálkozás szakértőnk október 20-án tart nyílt napot, testösszetétel méréssel, ajándékkal várja a kedves éredeklődőket. Jelentkezzen be, foglaljon időpontot mielőbb!

 

Kedves fogyni vágyók,

 

2020.10.20-án 14-19 óráig nyílt napot tartunk és megmutatjuk hogyan lehet könnyedén, éhezés nélkül megszabadulni a felesleges kilóktól, a jojó effektus kockázata nélkül!

 

Jöjjön el ingyenes testösszetétel mérésünkre!

 

Cím: 1029 Budapest, Torda utca 6.

A nyílt napon való részvételhez időpontfoglalás szükséges a következő telefonszámon:

 

Lehel-Récsei Fanni

táplálkozástudományi szakértő Msc.

+36 20 439 6687

 

Szeretettel várjuk!