a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Esztétikai gyógyászat – Vizsgálatok

Orvos esztétikai vizsgálati módszerek

 

Orvos esztétikai konzultáció:

A konzultáció során a testi- és bőr állapotfelmérését követően egy olyan program kidolgozása a cél, melynek során dacolva az idő múlásával kiegyensúlyozottnak és fiatalosnak érezhetjük magunkat.

Az orvosi vizsgálat része a pontos anamnézis felvétel, a bőr típusának meghatározása eszközös, ill. szükség esetén ultrahang vizsgálattal. A konzultáció során ezt követően kerülhet sor a kozmetikai tanácsadásra, ill. a megfelelő orvos esztétikai beavatkozások megbeszélésére, megtervezésére.

Kérje díjmentes konzultációnkat itt és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

 

Bőr ultrahang:

Elsősorban a cellulit stádiumának meghatározására jön szóba, mivel ennek ismeretében tudjuk meghatározni a megfelelő kezeléseket.

Az arcbőr ultrahang vizsgálatára akkor lehet szükség, ha korábban már történt esztétikai gyógyászati beavatkozás, de nem ismert, hogy milyen anyaggal, az arc mely részét érintve. Bizonyos esetekben ugyanis a korábbi kezeléseket figyelembe véve jöhet szóba ismételt orvos esztétikai beavatkozás.

Kérje díjmentes konzultációnkat itt és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!