mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A dermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kozmetikai kezelés. A bőrcsiszolás során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el, hatására a bőr megújul, puha és bársonyos lesz. Az eljárás fájdalommentes, és alkalmas problémás bőr, aknés hegek, tág pórusok és pigmentfoltok kezelésére. Legnagyobb hatékonyság a gyémántfejes mikrodermabrázióval érhető el, amelyet rendelőnkben a Hydra Beauty kezelés részeként alkalmazzuk.

Az anti aging kezelések a bőrfelszín megújítására szolgálnak, segítenek egyrészt megelőzni és lassítani a bőr öregedési folyamatát, másrészt a már kialakult elváltozások helyreállításában is eredményesek. Számos technika alkalmas a bőr fiatalításra, és az anti aging kezeléseket gyakran kombinálva végzik a probléma jellegétől függően, például a bőr feszesítése, a ráncok eltüntetése, valamint a barna foltok javítása érdekében.

Mit jelent a dermabrázió?

A dermabrázió (bőrcsiszolás) kedvelt arcfiatalító kezelés, amelyet egy speciális géppel végeznek. A kezelés során az elhalt hámréteget távolítják el, ezáltal a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe lehet bejuttatni, és ennek köszönhetően új, simább bőrréteg alakul ki. A természetes hámlási folyamat a bőr élettani tulajdonsága, ennek során fokozatosan válnak le az elhalt hámsejtek, viszont az életkor előrehaladtával a folyamat lelassul és bőr vastagabb és érdesebb tapintásúvá válik. A mechanikai úton végzett peeling ezt a folyamatot gyorsítja fel jelentősen, a bőrfelszín célzottan, és azonnal megújul. Mivel a mikrodermabrázió pigmentáló hatású, így csak a nyári hónapok kivételével végezhető.

Mit jelent a gyémántfejes mikrodermabrázió?

A gyémántfejes mikrodermabrázió a bőrcsiszolás legmodernebb technikája, amelynek során a gyémántszemcséket tartalmazó kezelőfej segítségével (az irányított mozgatás során) távolítjuk el az elhalt hámréteget a bőr felső rétegéről. A vákuum egyrészt felszívja az eltávolított keratint, másrészt a terület vérkeringését és a nyirokáramlást is serkenti.

mikrodermabráziós kezelés

Kinek ajánlható a dermabrázió?

A bőrcsiszolás számos bőrprobléma esetén ajánlott, például tág pórusú, problémás bőrrel, pigment foltokkal rendelkező páciensek számára. Továbbá száraz, dehidratált, feszességet veszett bőr esetén, valamint kezdődő rácok kezelésére. Ajánlható idősebb páciensek számára a bőr öregedési folyamatának lassítása érdekében. Mindazoknak, akik egy hatékony és fájdalommentes módszerrel szeretnék a bőrüket látványosan megfiatalítani.

Miért érdemes a Hydra Beauty kezelést választani?

Rendelőnkben a gyémántfejes mikrodermabrázót a Hydra Beauty kezelés részeként végezzük. A három különböző technológiát magába foglaló kezelés révén a páciensek egy teljeskörű tisztító és arcfiatalító eljárást kapnak. Előnye, hogy az arc hosszú távon visszanyeri a fiatalosságát, és tartósan csökkenti az öregedés látható jeleit, valamint a különféle bőrproblémákat.

A dermabrázió alkalmazási területe

A dermabrázió leginkább az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej kezelésére használatos.

A dermabrázió előnyei

A kezelés gyors és fájdalommentes, és mivel a készülék kezelőfeje személyre szabottan állítható be, precíz, és egyenletes hámlasztás érhető el.

Előzetes konzultáció

A legtökéletesebb eredmények az egyénre szabott kezelések által érhetők el. Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

A kezelés menete

Rendelőnkben a kezelést EunSung Beauty készülékkel végezzük, amelynek egyetlen kezelőfeje képes komplett bőrápolást végezni (tisztít, a faggyútermelést és a pórusokat kezeli, hidratál). A kezelés fájdalom mentes, és nincs szükség érzéstelenítésre sem. Az érintett terület nagyságától függően 30-40 percet vesz igénybe, és a páciens rögtön visszatérhet a mindennapi életviteléhez.

mikrodermabrázió ára

Milyen panaszokkal, kellemetlenségekkel jár a kezelés?

A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, de a kellemetlenségek rövid időn belül maguktól megszűnnek.

Mikor nem ajánlott a kezelés?
  • Lázas állapot, különböző betegség (pl. cukorbetegség) esetén
  • Gyulladt, fertőzött bőr, ekcéma esetén

Mikor látható a hatása?

Már egy kezelés is látványos eredménnyel jár. A javasolt kezelések száma elsősorban a páciens bőrállapotától függ, általánosságban egy kezelés sorozat (2 hetente 2-3 alkalom) elvégzése ajánlott. Az optimális eredmények fenntartása érdekében rendszeres, (3-4 havonta 1-szer) ismétlő kezelések szükségesek.

Milyen eredménnyel jár a kezelés?

A mikrodermabrázió önmagában is eredményes kozmetikai kezelés, hatékony a bőr öregedési folyamatának lassítására. A jelentős, és látványos eredményekhez általában kúraszerű kezelés szükséges. Számos kozmetológiai eljárással kombinálható: a bőr mélyebb rétegeibe szérumokat juttathatunk be, illetve az egyéb orvos esztétikai kezelések előtt előkészíthetjük a bőrt a tartósabb és tökéletesebb eredmények elérése érdekében.

A dermabrázió ára

A Hydra-Beauty kezelés részeként az ára: 35 000 Ft / alkalom

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.