Harmónia testben, lélekben

Az orvos esztétika főleg a bőr öregedési folyamataival foglalkozó tudományág. Ezeket a folyamatokat számos tényező befolyásolja, mint például genetikai, környezeti, hormonális tényezők, az életmód, stressz, de szoros összefüggésben áll belszervi eltérésekkel is.

A kezelések részben a megelőzésre, részben pedig az aging (öregedési) folyamatok lassítására irányulnak. A hosszútávú eredmények eléréséhez fontos ismernünk pácienseink lelki, hormonális és belszervi állapotát is, hiszen az orvos esztétikai kezelések mellett a testi-lelki harmónia is elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Sok esetben a különböző esztétikai bőrproblémák hátterében belszervi okok állhatnak, tehát a kiváltó okok tisztázása különösen fontos.
Például a felnőttkori akne, vitiligo, rozácea hátterében sokszor hormonális ok vagy emésztőszervi probléma húzódhat meg, de összefüggésben lehet stresszel, a helytelen életmóddal is.

Intézetünkben egyedülálló módon szeretnénk segítséget nyújtani pácienseinknek abban, hogy az orvos esztétikai problémák kezelésén kívül szükség esetén azok hátterét is feltárjuk és a társterületek bevonásával komplex kezelést nyújtunk a külső-belső harmónia eléréséhez.  Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulókat egyénileg kezeljük, mely a közvetlen, bizalmi kapcsolaton alapul.

Intézetünkben kollégáink, munkatársaink együttes célja, hogy pácienseinknek nyugodt, családias környezetben magas színvonalú, egyéni igényeiknek megfelelő ellátást, kezelést nyújtsunk.

Szeretnénk egy olyan kis nyugodt szigetet teremteni, ahonnan megújulva, felfrissülve és magabiztosan léphetnek vissza rohanó világunkba.

Dr Darvas Emília

Darvas Emília vagyok, 1999-ben végeztem a budapesti
Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 

Egyetemi tanulmányaimat követően a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Kardiológiai-Angiológiai profilú Belgyógyászati osztályán helyezkedtem el, itt töltöttem rezidens éveimet.  Ezt követően a budapesti Szent János Kórház Gasztroenterológiai osztályára kerültem, ahol belgyógyászati és gasztroenterológiai szakvizsgáimat szereztem kiváló eredménnyel. Az itt töltött 14 év alatt ismerkedtem meg az endoszkópia világával és szereztem tapasztalatot ezen a rendkívül izgalmas területen.  Jelenleg a Budai és Pesti Magánorvosi Centrumban és a II. kerületi Kapás utcai Szakrendelőben dolgozom gasztroenterológusként.

Egyetemi tanulmányaim alatt többször vettem részt kórházi gyakorlaton a római La Sapienza Egyetem Belgyógyászati Klinikáján, illetve a Genovai Belgyógyászati Klinika kutató részlegén.  
Az olasz életérzés, kultúra, az életszeretet és nem utolsó sorban az olasz nők utánozhatatlan eleganciája mindig vonzott, számomra is fontos a harmonikus, egyéniséget tükröző megjelenés.
Rómában hallottam először az orvos esztétikáról és a világhírű Bartoletti professzor által vezetett posztgraduális képzésről, mely azonnal felkeltette érdeklődésemet, de úgy alakult, hogy csak sok évvel később lett lehetőségem részt venni a képzésen. Életem egyik legizgalmasabb 4 éve alatt neves professzoroktól sajátíthattam el az orvos esztétika elméleti és gyakorlati alapjait. 2016-ban diplomáztam a Fondazione Fatebenefratelli Scuola Internazionale Della Medicina Estetica orvos esztétikai képzésén. 2017 óta a gasztroenterológia mellett második hivatásomként igyekszem segíteni a hozzám forduló pácienseknek. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, workshopokon sajátítom el a legújabb technikákat, trendeket.
Munkám során több kapcsolódási pontot is felfedeztem a bőrproblémák és a belgyógyászati-gasztroenterológiai betegségek között, így szerettem volna egy olyan családias centrumot létrehozni, ahol az esztétikai problémákat holisztikus szemlélettel kezelhetjük.

Nagy Anita Erzsébet

Nagy Anita Erzsébet vagyok és már 3 évtizede az egészségügy a hivatásom.


10 évesen  autóbalesetet szenvedtem és a mentőautóban fekve határoztam el, hogy bajbajutott, beteg embereken szeretnék segíteni. 
Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után sebészeti intenzív osztályon kezdtem dolgozni, majd baleseti sebészeti-, sürgősségi-, idegsebészeti intenzív osztályon, ezáltal az egészségügy szinte összes területén szereztem tapasztalatot.

2004-ben a Szombathelyi Egészségügyi Főiskola Diplomás Ápoló szaķon végeztem, amivel elértem az ápolónői hívatásom csúcsára . Ezekben az években már Olaszországban is dolgoztam, ahol szintén nagyon sokat tanultam: nemcsak a nyelvet, hanem az életszemléletüket is igyekeztem magamávé tenni. Az ott töltött idő alatt olyan tudásra tettem szert szakmailag és kulturálisan is, amit a mai napig kamatoztatok.

Egy idő után új kihívásokat kerestem és rátaláltam az endoszkópiára, ennek kapcsán ismerkedtem meg Darvas doktornővel. Évek óta együtt dolgozunk az endoszkópia mellett az orvos esztétikában is, ami izgalmas, új színekkel bővítette az egészségügyi palettámat. 

Kérje díjmentes konzultációnkat az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530 és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!