a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Tartós lézeres szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés lézerrel

 

Lézeres szőrtelenítés során a lézer fényenergiája hőenergiává alakul, amely a szőrtüszők szőrnövekedésért felelős részét roncsolja. A legújabb technológiáknak köszönhetően az eljárás már nyáron is végezhető, megfelelő fényvédelem mellett. Gyakorlatilag bármely bőrtípus esetén alkalmazható. Fontos az első kezelés előtt a bőrtípus és a szőrzet erősségének pontos meghatározása, hogy a kezelés minél hatékonyabb és biztonságosabb legyen.

 

A legújabb technológiáknak köszönhetően nagyobb bőrfelületeken is gyorsan, hatékonyan és fájdalommentesen távolíthatók el a nemkívánatos szőrszálak.

 

 

 

Mit kell tennünk a kezelés előtt és után?

 

A kezelés előtt 1 hónappal kizárólag borotválni lehet a kezelendő területet. A kezelés után nagyon fontos a megfelelő fényvédelem.

 

A szőrnövekedés különböző fázisokban zajlik, ezek során meghatározott időintervallumban alkalmas a szőrtüsző a lézeres roncsolásra. A különböző testrészek tekintetében a szőrzet csak bizonyos százaléka van az adott időpontban ebben a fázisban. Általánosságban elmondható, hogy az első kezelés alkalmával a szőrzet kb. 20 százaléka távolítható el. Ezért van szükség általában 4-5 kezelésre a teljes szőrzet eltávolításához.

 

A kezelés általában 10-20 percig tart, szinte fájdalommentes. Nagyon ajánljuk azon pácienseink számára, akiknek erős a szőrzetük, az egyéb epiláló eljárások ( borotva, gyanta) során befelé növekedésre, vagy gyulladásra hajlamos, hiszen a lézeres szőrtelenítéssel ezek a kellemetlenségek is elkerülhetők.

 

Kérjen időpontot a 06-70-245-1881 telefonszámon vagy itt! A lézere szőrtelenítés árait az árlista menüpontban tekintheti meg.