Dermastir kozmetikumok

Dermastir luxus arckezelések

A Dermastir luxus arckezelés olyan prémium minőségű kozmetikai termékekkel történik szalonunkban, amelyekben egyesül a francia luxus a technológiával.

A különböző készítmények magas koncentrációban tartalmaznak főleg anti-aging hatóanyagokat.

A különleges gyártási technológiának és az úgynevezett airless csomaglásnak köszönhető, hogy a hatóanyagok valóban aktívak maradnak akár kedvezőtlen külső környezeti tényezők, mint magas páratartalom, vagy nagy meleg esetén is és nem veszítenek hatékonyságukból.
A legtöbb termék egydózisú, egyszer használatos csomagolásban kerül forgalomba, vagy érintés mentesen nyerhető ki a duplafalú, termoszként szolgáló tégelyből.

A termékek csakis orvos esztétikai rendelőkben vagy professzionális kozmetikai szalonokban érhetők el, használatukat minden esetben a bőr analízise előzi meg.

A bőrtípusnak megfelelő speciális kényeztető kezelés során különleges hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, melynek hatására jelentősen javul a bőr tónusa, színe egyenletesebbé, ragyogóvá válik, a hatás azonnal látható.

Érdemes rendszeres időközönként ismételni, de azoknak is ajánljuk, akik szeretnének természetes ragyogással, kisimultan, magabiztosan megjelenni egy fontosabb eseményen. Az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ezen kozmetológiai termékek használatával jelentősen növelhetjük az orvos esztétikai kezelések eredményességét és időtartamát.

A kényeztető kezelés kb. 20-30 percig tart, előkészületet nem igényel, eredménye azonnal látható.

Dermastir luxus arckezelés

A termékek magas hatóanyagtartalma, mint az arany, a kaviár, a kollagén, elasztin, C-vitamin, valamint az airless- légmentesen záródó, illetve az egydózisú csomagolásnak köszönhető a termékek egyedülálló hatása, mely pácienseink megelégedését szolgálja.

A Hiydra-Beauty kezelés részeként, illetve önállóan szalon kozmetikai kényeztető arckezelések során is nagy sikerrel alkalmazzuk ezeket a nagy hatóanyagtartalmú, luxus kozmetikai termékeket.

Kérje díjmentes konzultációnkat az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530 és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!