Dermastir luxus
arckezelések

A Dermastir luxus arckezelés olyan prémium minőségű kozmetikai termékekkel történik szalonunkban, amelyekben egyesül a francia luxus a technológiával.

A Dermastir kozmetikumok bemutatása

Dermastir-luxuskozmetikumokA különböző készítmények magas koncentrációban tartalmaznak főleg anti-aging hatóanyagokat.

A különleges gyártási technológiának és az úgynevezett airless csomaglásnak köszönhető, hogy a hatóanyagok valóban aktívak maradnak akár kedvezőtlen külső környezeti tényezők, mint magas páratartalom, vagy nagy meleg esetén is és nem veszítenek hatékonyságukból.
A legtöbb termék egydózisú, egyszer használatos csomagolásban kerül forgalomba, vagy érintés mentesen nyerhető ki a duplafalú, termoszként szolgáló tégelyből.

A termékek csakis orvos esztétikai rendelőkben vagy professzionális kozmetikai szalonokban érhetők el, használatukat minden esetben a bőr analízise előzi meg.

A bőrtípusnak megfelelő speciális kényeztető kezelés során különleges hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, melynek hatására jelentősen javul a bőr tónusa, színe egyenletesebbé, ragyogóvá válik, a hatás azonnal látható.

Érdemes rendszeres időközönként ismételni, de azoknak is ajánljuk, akik szeretnének természetes ragyogással, kisimultan, magabiztosan megjelenni egy fontosabb eseményen. Az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ezen kozmetológiai termékek használatával jelentősen növelhetjük az orvos esztétikai kezelések eredményességét és időtartamát.

A kényeztető kezelés kb. 20-30 percig tart, előkészületet nem igényel, eredménye azonnal látható.

A Hiydra-Beauty kezelés részeként, illetve önállóan szalon kozmetikai kényeztető arckezelések során is nagy sikerrel alkalmazzuk ezeket a nagy hatóanyagtartalmú, luxus kozmetikai termékeket.

Kérjen személyre szabott konzultációt

Úgy gondoljuk, hogy a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében az egyénre szabott kezelések a legmegfelelőbbek. Kérjen személyre szabott konzultációt, hogy megtaláljuk Önnek a leghatékonyabb megoldást.

További információk