RRS HA Long Lasting

RRS HA Long Lasting

Az RRS HA Long Lasting egy hialuronsavas arckezelés, amely az érett bőr számára nyújt tökéletes megoldást, bőrfeszesítő kezelésként is alkalmazható. Hatására a bőr hidraltáltabb lesz, visszakapja üdeségét, fiatalos kinézetét. Az ebédidős beavatkozás fájdalommentes, és rövid ideig tartó gyógyulási idővel jár. Pácienstől függően 1-3 alkalmas kezelés javasolt, és évente ajánlott a szakorvos javaslata alapján ismételni.

Mit jelent az RRS HA Long Lasting?

Az RSS név többes jelentésű, revitalizáló, remodelláló és stimuláló hatást jelent. Hatására javul a bőr hidratáltsága, üdébb és fiatalos arcszín érhető el, valamint lifting hatással rendelkezik. A keresztkötött hialuronsavak egy új formája, amelynek előnye, hogy az arc bármely területén hosszan tartó volumenizáló hatást ér el.

A termék egy különleges biorevitalizációs a spanyol Skin Tech Pharma csoport új fejlesztése, amely térhálósított felszívódó hialuronsavat tartalmaz magas koncentrációban. A hatóanyaga egy védő pufferoldatban oldódik fel, ezenkívül aminosavakat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek együttesen fejtik ki kedvező hatásukat. A készítmény nem állati eredetű és biotechnológiai eljárással készült.

Mit jelent a keresztkötött hialuronsav?

A hialuronsavnak két fajtája van, egyrészt nem keresztkötött (szabadkötésű) hialuronsav, valamint keresztkötött változat. Az előbbi elterül és gyorsan lebomlik, azonnali hatást biztosít, ezáltal javítja a bőr minőségét és hidratál, de nem volumenizál. A keresztkötött hialuronsavak a hosszan tartó hatásért felelősek, és számos fajtájuk van. Jellemzője, hogy a több kötést tartalmazó hialuronsav jobban megtartja az alakját, valamint a ránehezedő bőrszövetet, így emelő hatást eredményez a bőr mélyebb rétegébe juttatva. A legideálisabb eredmény gyakran a kombinált kezelési lehetőségekkel – mindkét technológia eredményeit kihasználva érhető el.

Kinek ajánlható az RRS HA Long Lasting kezelés?

Ajánlható azok számára, akik nem nagy változást, hanem csak üdébb, fiatalosabb tekintetet szeretnének. Azoknak, akiknél még mély ráncok nem alakultak ki, de bizonyos mértékű bőr megereszkedés tapasztalható. Akik korábban hialuronsavas ráncfeltöltéssel a mélyebb ráncokat kezeltették, és a későbbiekben kipihentebbnek tűnő arcot szeretnének. A fűtési szezon idején sokan panaszkodnak a bőrük alulhidratáltságára, illetve előnyös a szolárium és napfény által károsított (elvékonyodott) bőr javítására. Valamint a dohányzó páciensek számára, a rosszul táplált bőr feljavítására.

RRS HA Long Lasting kezelés

Az RRS HA Long Lasting előnyei

A kezelés előnye, hogy csak igen minimális mértékben avatkozik be a szervezet működésébe. Korszerű, és biztonságos technológia, amely a természetes vonások megtartása mellett formálja újra az arc kontúrját.

Előzetes konzultáció

Az előzetes konzultáció során a szakorvos felméri a bőr állapotát, majd ez alapján javaslatot tesz a páciens számára legideálisabb eljárásra a látványos végeredmény érdekében.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

A kezelés menete

A hatóanyagot tartalmazó ampullát az arc előre meghatározott bio-esztétikai pontjaiba injektáljuk. A kezelés gyors, és fájdalommentes, és akár ebédidőben is elvégezhető. Általánosságban a páciens bőrállapotától függően 1-3 alkalomból álló kezelés ajánlott.

Milyen kellemetlenségekkel, panaszokkal járhat a kezelés?

A kezelést követően 24 óráig javasolt tartózkodni a szaunától, szoláriumtól, intenzív mozgástól, valamint a sminkelés is kerülendő 12 óra időtartamig.

Milyen gyakran ismételhető a kezelés?

A kezelés sorozatot követően, évente 1-2 alkalommal javasolt ismétlő kezelést alkalmazni.

Milyen eredménnyel jár a kezelés?

 A hozzáadott aminosav táplálja a felszíni bőrsejteket, és a kezelés hatására javul a bőr struktúrája, rugalmassága, és hidratáltsága. Volumenizál, amelytől az arc fiatalosabb kinézetű lesz.

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.