Hydra-Beauty kezelés a ragyogó bőrért

A Hydra Beauty kozmetikai kezelés a különleges technológiája révén hosszútávon biztosítja a bőr ragyogását. Egy teljeskörű tisztító és arcfiatalító megoldás, amellyel látványos eredmények érhetők el már az első kezeléssel, és érzékeny bőrű páciensek esetében is alkalmazható.

Mit jelent a Hydra Beauty kezelés?

A Hydra Beauty bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító és arcfiatalító eljárás. Három különböző technológiát foglal magába, amelynek eredménye a tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr. A különleges hidrodermabráziós kezelőfej segítségével a bőr felső rétegének hámlasztásán túl mikrodermabráziót és mélytisztító bőrkezelést végzünk.

A mikrodermabrázió bőrcsiszolást jelent, amelynek lényege, hogy a bőr legfelső elhalt hámrétegének eltávolításával a hatóanyagok könnyebben be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe. A legnagyobb hatékonyság a gyémántfejes mikrodermabrázióval érhető el minden egyéb kellemetlen mellékhatás nélkül. A kezelés pórusösszehúzó, hidratáló hatású, segít a komedók eltávolításában, a bőr természetes baktérium flórájának, ph-jának visszaállításában, és stabilizálja a bőr egyensúlyi állapotát.

A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs fej biztosítja a hatóanyag (hidratáló folyadék) bevitelét. Az elektroporáció során elektromágneses mikroáram segítségével a bőr sejtjei közötti kis csatornákat nyitjuk meg, amely lehetővé teszi a különböző hatóanyagok mélyebb rétegbe való jutását. A hatóanyag például hialuronsavat, glikolsavat tartalmaz, amelyek vízmegkötő és vízmegtartó képességük révén táplálják és megújítják a bőrt. A LED fényterápia jótékonyan hat a bőr regenerációs folyamatára, és jól kiegészíti az aknés kezeléseket, valamint bőrfertőtlenítő hatással is rendelkezik.

Kinek ajánlható a Hydra Beauty kezelés?

A bőr folyamatosan új sejteket termel, az elhalt hámsejtek pedig hámlás formájában válnak le. A kor előrehaladtával a bőr hámlási folyamata fokozatosan lelassul, és a bőr vastagabbá, érdes tapintásúvá válik. Ez azonban fiatalabb korban, a zsíros bőrtípusú pácienseknél is gyakran előfordul, de a probléma hátterében különböző bőrbetegségek is állhatnak. Idősebb páciensek esetében hatékony módja a bőr öregedési folyamatának lassítására, valamint az orvos esztétikai kezelések hatékonyságának fokozására.

Alkalmazási területe

  • teljeskörű bőr és pórustisztítás
  • elhalt hámsejtek, komedók, bőrparaziták eltávolítása
  • a bőr textúrájának javítása
  • a bőrlégzés és a vérkeringés fokozása és javítása

Mi az előnye a kezelésnek?

A kezelés előnye, hogy hosszútávon biztosítja a bőr ragyogását, fiatalosságát, tartósan csökkenti az öregedés jeleit. Nem csak az apró ráncok tüntethetők el, de a különböző pigmentfoltokat is halványítja. A kezelés az érzékeny bőrű páciensek esetében is végezhető.

Milyen esetekben nem ajánlott a kezelés?

·         Ekcéma, valamint a bőr gyulladásos fertőző állapota

·         Lázas betegségek, egyéb betegségek (pl. cukorbetegség) esetében.

Nyári hónapokban nem ajánlott a kezelést végezni, mivel a magas UV-sugárzás miatt a bőr pigmentálódhat.

Milyen eljárásokkal kombinálható a Hydra Beauty kezelés?

A kezelés számos kozmetológiai eljárással kombinálható: szérumokat juttathatunk be rendkívül hatékonyan a bőr mélyebb rétegeibe, peelingekkel tehetjük még hatékonyabbá az eljárást, valamint előkészíthetjük a bőrt az orvosesztétikai kezelések előtt, hogy az eredmény az egészséges bőrön minél tartósabb és tökéletesebb maradjon.

További kérdése van? Kérje díjmentes konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

A Hydra Beauty kezelés menete

Rendelőinkben a kezelést EunSung eredeti Beauty készülékkel végezzük. A készülék előnye, hogy egyetlen kezelőfejjel képes komplett bőrápolást végezni: tisztít, kezeli a pórusokat és a faggyútermelést, és egyben hidratál. A gyémántfejes mikrodermabrázió a bőrcsiszolás legmodernebb módja, amelynek során az elhalt hámsejteket mechanikusan távolítjuk el a bőr felső rétegéről. Majd vákuum segítségével elszívjuk az elhalt keratint, és serkentjük a kezelt terület vérkeringését, a nyirokáramlást, és egyben elősegítjük a hatóanyagok felszívódását. Az elektroporáció során a különböző hatóanyagokat elektromágneses mikroáram segítségével juttatjuk be a bőr mélyebb rétegébe.  A kezelés 30-40 percet vehet igénybe.

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

A kezelést követően ritkán előfordulhat enyhe bőrpír, azonban ezek a tünetek 1-2 órán belül maguktól megszűnnek.

Mikor látható a kezelés hatása?

Már az első kezeléssel látványos eredmények érhetők el, azonban a jelentős eredményekhez kúraszerű alkalmazás ajánlott. A kezelések száma elsősorban a bőr állapotától függ, és a kezelőorvos javaslata alapján kerül sor az ismétlések számának, és idejének a megállapítására. Habár a Hydra Beauty kezelés hatása hosszú távon is megmarad, a kívánt eredmények fenntartása érdekében célszerű rendszeres utókezelést alkalmazni.

A Hydra Beauty kezelés ára

A kezelés ára alkalmanként 40 000 Ft.

Kérje díjmentes konzultációnkat az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530 és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!