Anti aging kezelés

Anti aging kezelés

Az esztétikai eljárásokkal ma már látványos és tartós eredmények érhetők el az arcfiatalítás és a bőrfeszesítés területén. Az anti aging kezelések segítenek megelőzni és lassítani a bőr öregedési folyamatát, és eredményesek a már megjelent elváltozások helyreállításában. A bőrfiatalító kezelések a bőr felszínek megújítására szolgálnak, hatására az arcbőr egyenletes, sugárzó, és fiatalos kinézetű lesz. A legideálisabb eredményt általában az egyénre szabott kombinált terápiákkal lehet elérni.

Mit jelent az anti aging kezelés?

Anti aging kezelésnek nevezzük az összes alkalmazott bőrfiatalító eljárást és kezelést, egy általános név, amely lehet krém, arcmasszázs, orvos esztétikai beavatkozás, vagy gépes kezelés.  Az orvos esztétikai eljárások fejlődésével a páciensek részéről egyre nagyobb az igény a gépes kezelésekre, amelyek jelentősen javítják a bőr minőségét és számos bőrprobléma esetén is optimális megoldást nyújtanak. Az eredményességükön túl a népszerűségüket annak is köszönhetik, hogy fájdalommentesen és minimális kockázat mellett végezhetők az arc, a nyak, a dekoltázs és a test egyéb területén. A kezelés hatására bőrfelszínre felvitt krémek, szérumok hatóanyagai a bőr mélyebb rétegében fejtik ki hatásukat, és a bőr üdévé ragyogóvá válik.

Anti aging kezelés hatása

A bőr öregedésének folyamata

A kor előrehaladtával a genetikai tényezők, a napsugárzás és a környezeti hatások következményeként az arcon és a testen a bőr fakóvá, rugalmatlanná válik, különböző értágulatok, pigmentfoltok, ráncok jelennek meg. A bőr a harmincas éveinkben kezdi elveszteni a rugalmasságát, és ötven éves kor felett a folyamat egyre gyorsabb lesz. Idővel csökken az elasztin és a kollagén termelődés, és a bőr vízmegkötő képessége.

Kinek ajánlható az anti aging kezelés?

Professzionális kezelésekkel minden életkorban lehetséges az öregedési folyamatot befolyásolni, így fiatal korban bárkinek az öregedési folyamat lassítása érdekében, valamint idősebb pácienseknek, akiknél a már kialakultak a különböző elváltozások.

Az anti aging kezelés előnyei

Ma már úgynevezett ebédidős beavatkozásokkal sérülés nélkül lehet a bőrt megújítani, a bőr visszanyeri ránctalanságát, és rugalmasságát, ezáltal a fiatalos megjelenését. Az eredmény akár a kezelést követően rögtön, vagy pár óra elteltével látható.

Anti aging kezelések

Milyen panaszokkal, kellemetlenségekkel járhat a kezelés?

Általában minimális kellemetlenséggel jár, a gyógyulási idő függ a páciens bőrének állapotától, az alkalmazott eljárás (eljárás kombinációk) típusától, de az egyéni tényezők és a várt eredmények is befolyásolják.

Melyik kezelés a legideálisabb számomra?

Ma már a páciensek számtalan esztétikai kezelés közül választhatnak, ám laikusként nem könnyű eldönteni, hogy melyik számunkra a legideálisabb. Bőrfiatalításra számos technika alkalmas, és az anti-aging kezeléseket gyakran kombinálva végzik – a bőr feszesítése, a ráncok, a megereszkedett bőr, valamint a barna foltok javítása érdekében -. Az orvos által javasolt kezelést több tényező is befolyásolja, például a páciens bőrtípusa, de a páciens által kívánt eredmény is meghatározza.

Az előzetes konzultáció célja

A konzultáción a szakember felméri a bőrterület állapotát, és tájékoztatja a pácienst a lehetséges bőrfiatalító eljárásokról. Személyre szabott javaslatot tesz a kezelés menetére, figyelembe véve a páciens elképzeléseit, és tájékoztat a várható eredményekkel kapcsolatosan.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

Anti aging kezelés előnyei

Arc és bőr fiatalítására alkalmas eljárások

Az arc és bőr fiatalítására számos technika alkalmas, és a kezeléseket ajánlott megfelelő képzettséggel rendelkező szakemberre bízni. Elsősorban azok a kezelések a legnépszerűbbek, amelyek a szervezet természetes biológiai folyamatait aktiválják. Rendelőnkben a következő módszereket, gépes kezeléseket alkalmazzuk:

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés hatékony arcfiatalító kezelés, egyaránt ajánlható az idősebb és fiatalabb korosztály számára is. A célzott rádióhullámok által a bőr irharétegében hő keletkezik, amellyel fokozható a bőr természetes kollagén termelése. Ezáltal késleltethető a bőr öregedési folyamata, halványulnak a ráncok, s bőr feszesebbé válik. A kezelés során a kezelendő területre kontakt gélt viszünk fel, ahol a kezelőfejet többször mozgatjuk. A kis mérete miatt még a nehezen hozzáférhető területek is könnyen kezelhetők. A kezelőfej segítségével a bőrt kb. 40 Celsius fokra melegítjük fel, és a hő hatására beindul a kollagén termelés, javul a keringés. Ezután szérumot (pl. ránctalanító, feszesítő, hidratáló szérumot) masszírozunk a bőrbe. Végül a bőrt hűtjük és hidratáló nyugtató maszkkal látjuk el.  A kezelés időtartama általában az arcon 20 perc, míg a testen kb. 50 percig tart. A kezelt területen enyhe bőrpír, ödéma jelentkezhet, azonban pár óra alatt a kellemetlenségek megszűnnek. Már közvetlenül a kezelés után a bőr feszesebb lesz, a látványos eredmény pár hét múlva tapasztalható. Tartós eredmény kúraszerű kezeléssel érhető el. Mivel nincs fényérzékenyítő hatása, így egész évben biztonságosan végezhető.

HIFU kezelés

A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound, magyarul Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang) egy új technológia az orvos esztétikában, de az orvostudományban évtizedek óta sikerrel alkalmazzák. A kezelés során fókuszált ultrahangot használunk a ránctalanabb és feszesebb külső eléréséhez. A HIFU kezelés alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs fiatalítására, és a toka eltüntetésére. 30 éves kor felett megelőzési céllal ajánlható a bőr megereszkedésének megelőzésére, valamint az idősebb páciensek számára, akiknél már a megereszkedett bőr helyreállítása a cél. A kezelőfej által kibocsájtott fókuszált ultrahang hullámok hatására a bőrben hő keletkezik, és a hőenergia hatására a bőr meghatározott mélységben apró pontszerű thermo sérülések keletkeznek. A HIFU kezelés számos előnnyel rendelkezik, már egyetlen kezelés is látványos eredménnyel jár. A bőr átalakulása fokozatosan, pácienstől függően kb. 6-8 hét alatt mutatkozik meg, és a kezelés hatása akár 1- 1,5 évig is tarthat. A HIFU eljárás jól kombinálható például a botox kezeléssel, IP kezeléssel, és a bioszálas bőrfeszesítéssel (Thread Lifting).

Dermabrázió

A kor előrehaladtával a bőr természetes hámlási folyamata lelassul, megvastagodik, és szárazabb lesz. Maga a mikrodermabrázió bőrcsiszolást jelent, önmagában is hatékony kozmetikai kezelés, de igen gyakran alkalmazzák a tű nélküli mezoterápiás kezelések előtt. A bőr legfelső elhalt hámrétegének eltávolításával a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak bejutni, és megújítják a bőrt. A kezelés hatására a bőr látványosan megfiatalodik. A mikrodermabrázió alkalmas az orvos esztétikai beavatkozások hatékonyságának fokozására, valamint az idősebb páciensek esetében a bőr öregedési folyamatának lassítására. Hatása hosszan tart, általában kúraszerű, 4-6 alkalomból álló kezelés sorozatot javasolunk.

Anti aging kezelés ára

Tévhitek a bőrfiatalító kezelésekkel kapcsolatban

A páciensek körében számos tévhit alakult ki a bőrfiatalító kezelésekkel kapcsolatban. Mindezek tisztázására összegyűjtöttük a leggyakoribb válaszokat:

A mindennapi bőrápolás és hidratálás hozzájárulhat a bőr fiatalosságának megőrzéséhez, ugyanakkor az otthon végezhető technikák és eszközök sajnálatos módon nem jelentenek megfelelő alternatívát egy bizonyos szintű elváltozás, vagy ráncosodás után.

Igaz, hogy a legtöbb bőrprobléma, például a ráncosodás elsősorban a 40 éves korosztályt érinti, azonban a bőrfiatalító kezelés bizonyos esetekben (például napsugárzás okozta bőrproblémák esetén) indokolt és hasznos lehet, ezért nem csak az idősebbek számára ajánlható.

A páciensek körében igen gyakori az a tévhit, hogy egy-egy eljárás minden problémát megold, általában a legideálisabb eredményt egyénre szabott kombinált terápiákkal lehet elérni. A megfelelő otthoni bőrápolás és bőrvédelem elengedhetetlen a hosszú távú eredmények fenntartása érdekében minden anti aging kezelés után.

Az anti aging kezelés ára

Az anti aging kezelés ára függ az alkalmazott eljárástól, illetve a kezelés során felhasznált hatóanyagtól.

  • Rádiófrekvenciás kezelés: 100 000 Ft /alkalom-tól
  • HIFU kezelés: 200 000 Ft /alkalom-tól

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.