Megereszkedett szemhéj kezelése

Megereszkedett szemhéj kezelése

A megereszkedett szemhéj, lógó szemhéj kezelése érdekében sok páciens szánja rá magát az arcplasztikára is, mivel öregebb és fáradtabb összbenyomást kelt, és az arckifejezést előnytelenné változtatja.

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Hialuronsav hatása

A hialuronsav egy természetes molekula, a test fontos alkotóeleme, és nagy mennyiségben megtalálható a bőrben is. A hialuronsav hatása sokrétű, a kozmetikában a ráncfeltöltő képességét használják ki.

előrehaladott basalioma

Előrehaladott basalioma

Míg a kezdeti basalioma jól kezelhető bőrgyógyász által is, addig az előrehaladott basalioma sebészeti úton távolítható el. A basalioma egy nem melanoma típusú bőrdaganat, amely a melanománál jóval gyakoribb. Több típusa van, általában egy jellegtelen bőrelváltozásként jelentkezik, és leggyakrabban az arcon fordul elő.

aknés hegek

Heg eltüntetése

Az akne által kialakult hegek általában az arcbőr területét érintik, és a szabad szemmel is jól látható panaszok sokak számára jelentenek esztétikai problémát.

ekcéma fajtái

Ekcéma fajtái

Az ekcéma egy igen gyakori, és kellemetlen tünetekkel járó bőrbetegség. Számos fajtája van, míg például a száraz ekcéma az időseknél gyakori, addig az atópiás ekcéma főként csecsemőknél, és kisgyerek körében fordul elő.

Peeling

Peeling jelentése

A különböző erősségű savakkal végzett kémiai hámlasztás vagy más néven a peeling jelentése sokak által ismert fogalom.

enyhe rosacea

Enyhe rosacea

A rosacea egy gyakori krónikus bőrbetegség, amely jellemzően a középkorú fehérbőrű, világos hajú és szemű nőknél jelentkezik. Különböző stádiumai vannak, és az enyhe rosacea még nem jár feltűnő elváltozásokkal.

Laktóz intolerancia

Mi az a laktózérzékenység?

A reformtáplálkozással kapcsolatban sok a tévhit, és sokan annak ellenére étkeznek „mentesen”, hogy bármilyen panaszuk lenne.

Szem alatti ráncok eltüntetése

Szem alatti ráncok eltüntetése

A modern orvos esztétikai eljárásoknak köszönhetően a szem alatti ráncok eltüntetése sem lehetetlen. A páciensek számos lehetőség közül választhatnak, ilyenek például a botox kezelés, a savas hámlasztás, a bioszálas szálbehúzás, vagy a Nucleofill Eyes.

Pikkelysömör hajas fejbőrön

Pikkelysömör hajas fejbőrön

A pikkelysömör a hazai lakosság két százalékánál előforduló krónikus betegség, amely elsősorban bőrelváltozásokat okoz.

2023.12.23-tól 2024.01.03-ig rendelőnk zárva tart. Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
This is default text for notification bar