Hialuronsavas ráncfeltöltés

Hialuronsav hatása

A hialuronsav egy természetes molekula, a test fontos alkotóeleme, és nagy mennyiségben megtalálható a bőrben is. A hialuronsav hatása sokrétű, a kozmetikában a ráncfeltöltő képességét használják ki.

Hialuronsav hatása Read More »

előrehaladott basalioma

Előrehaladott basalioma

Míg a kezdeti basalioma jól kezelhető bőrgyógyász által is, addig az előrehaladott basalioma sebészeti úton távolítható el. A basalioma egy nem melanoma típusú bőrdaganat, amely a melanománál jóval gyakoribb. Több típusa van, általában egy jellegtelen bőrelváltozásként jelentkezik, és leggyakrabban az arcon fordul elő.

Előrehaladott basalioma Read More »

ekcéma fajtái

Ekcéma fajtái

Az ekcéma egy igen gyakori, és kellemetlen tünetekkel járó bőrbetegség. Számos fajtája van, míg például a száraz ekcéma az időseknél gyakori, addig az atópiás ekcéma főként csecsemőknél, és kisgyerek körében fordul elő.

Ekcéma fajtái Read More »

enyhe rosacea

Enyhe rosacea

A rosacea egy gyakori krónikus bőrbetegség, amely jellemzően a középkorú fehérbőrű, világos hajú és szemű nőknél jelentkezik. Különböző stádiumai vannak, és az enyhe rosacea még nem jár feltűnő elváltozásokkal.

Enyhe rosacea Read More »

atheroma

Atheroma

Az atheroma más néven kásadaganat egy jóindulatú elváltozás. Egy faggyúval teli csomó, amely közvetlenül a bőr alatt található.

Atheroma Read More »

arcfiatalítás

Arcfiatalítás

Az arcfiatalítás olyan módszerek alkalmazását foglalja magába, amelyek segítenek eltüntetni az öregedés látható jeleit, és segítenek a természetes öregedési folyamat lassításában.

Arcfiatalítás Read More »

szemölcs talpon

Szemölcs talpon

A szemölcs az egyik leggyakoribb bőrelváltozás, amely az arra fogékony egyéneknél a test bármely pontján megjelenhet. Az esztétikai problémán túl talán a szemölcs talpon a legkellemetlenebb, hiszen járás közben erős fájdalom jelentkezhet.

Szemölcs talpon Read More »

futószemölcs

Futószemölcs

A futószemölcs a szemölcsök egyik legismertebb fajtája, a HPV vírus okozta bőrelváltozás. Jellemzője, hogy bármely életkorban előfordulhat, leggyakrabban a tenyéren és a talpon jelenik meg.

Futószemölcs Read More »

Nucleofill Eyes kezelés

Nucleofill Eyes kezelés

A Nucleofill Eyes egy biorekonstruáló kezelés, amely ragyogóbb és feszesebb szemkörnyéki bőrt eredményez. Csökkenti a szarkalábakat, és a szemkörnyéki ráncokat, de az olyan zavaró esztétikai problémák esetén is hatásos, mint a szem körüli sötét karikák és elszíneződések.

Nucleofill Eyes kezelés Read More »