Uszodaszemölcs

Az uszodaszemölcs igen gyakori fertőzés, leggyakrabban a 2-10 éves korú gyereknél jellemző, de bármely életkorban előfordulhat.

Ejal 40

Ejal 40 kezelés

Az Ejal 40 kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a Skinbooster kezelések egyik fajtája. Ideális az öregedő, napfénykárosodott és dehidratált bőr minőségének javítására.

Pikkelysömör

Pikkelysömör

A pikkelysömör az egyik leggyakoribb bőrbetegség, a bőr hámsejtjeinek rendellenes működése okozza. Bizonyos időszakonként fellángoló szakaszok jellemzik, véglegesen nem gyógyítható, de megfelelő kezeléssel a tünetek mérsékelhetők, valamint tünetmentes időszak érhető el.

Körömgomba

Körömgomba

A körömgomba az egyik leggyakoribb bőrbetegség, általában egy körmön kezdődik, ám ha nem történik meg időben a szakszerű kezelése, könnyen átterjedhet a többi körömre is.

Drakula terápia

Drakula terápia

A Drakula terápia az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amellyel látványosan fiatalítható az arc. Egy olyan természetes módszer, amelynek során a páciens saját vérkészítményét használják fel.

PlasmAge kezelés

PlasmAge kezelés

A PlasmAge kezelés a legújabb plazmatechnológia felhasználásával működik, amellyel műtét nélkül kezelhető a felső szemhéj lazasága.

Basalioma

Basalioma

A basalioma a bőrrák egyik formája, az oka elsősorban a napsugárzás. Lassan alakul ki, gyakran jellegtelen bőrelváltozásként jelentkezik.

vivace kezelés

Vivace kezelés

A Vivace kezelés az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amely a rádiófrekvencia és a mikrotűs eljárást kombinálja az elasztin és kollagén termelés serkentése érdekében.

ekcéma

Ekcéma

Az ekcéma egy krónikus, és visszatérő bőrbetegség. Számos típusa ismert, bőrszárazsággal, hámlással, bőrpírral és viszkető érzéssel jár együtt. Felnőtt korban az első tünetek gyakran valamilyen a hétköznapokban használt tárgy, kozmetikum, vegyszer révén alakulnak ki.

Karisma kezelés

Karisma kezelés

A Karisma kezelés egy innovatív készítménnyel történő kezelés, a hatása rövid időn belül látható, a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, rugalmasságát és hidratáltságát. A kezelés fájdalommentes, csak minimális kellemetlenséggel jár, akár ebédidőben is elvégezhető. Előnye, hogy hatása akár egy évig is megmarad, miközben megőrzi az arc természetes vonásait.