Anyajegy eltávolítás

Anyajegy eltávolítás

Az anyajegy eltávolítás egyre gyakoribb műtéti beavatkozás a festékes anyajegyek rosszindulatúvá válásának emelkedése miatt.

mezoterápia

Mezoterápiás kezelés

A mezoterápiás kezelés az egyik legmodernebb bőrfiatalító, és bőrregeneráló eljárás.  A biztonságos és fájdalommentes kezeléssel eredményesen kezelhetők a cellulit panaszok, eltüntethetők a striák, és alkalmas a hajas fejbőr kezelésére.

Anyajegyszűrés

Anyajegyszűrés

Az anyajegyszűrés a rendellenes elváltozások időbeni felismerésére szolgál, és a dermatoszkóppal történő vizsgálat segítségével pontosabban meghatározható, hogy az adott anyajegyet szükséges-e eltávolítani.

Melanoma

Melanoma

A melanoma a bőrdaganatok egyik típusa, világszerte a gyakori halálokok közé tartozik. Kialakulásáért elsősorban környezeti tényezők, az ultraibolya-sugárzás felelős, és kezdeti időszakában gyakran igen nehéz az ártalmatlan anyajegyektől megkülönböztetni.

bioszálas szálbehúzás

Bioszálas szálbehúzás

A bioszálas szálbehúzás az egyik legújabb és legnépszerűbb eljárás az arc megemelésére és feszesítésére. Az ebédidős kezelés csak minimális fájdalommal és rövid felépülési idővel jár együtt, hatására arckontúr megfiatalodik, a bőr feszesebbé válik, és a lógásnak indult arcbőr megemelkedik.

mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A dermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kozmetikai kezelés. A bőrcsiszolás során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el, hatására a bőr megújul, puha és bársonyos lesz.

Sculptra kezelés

Sculptra kezelés

A Sculptra kezelés a kollagén indukciós kezelések egy fajtája, a szervezet természetes kollagén termelődését serkenti. Maga a töltőanyag egy természetes anyag és idővel teljesen lebomlik, hatására a bőr visszanyeri feszességét, tömörségét és rugalmasságát. A kezelés előnye, hogy hatása hosszan tart, miközben az arc természetes vonásait is megőrzi. Általában 2-3 kezelést javasolt az optimális eredmények eléréséhez.

RRS HA Long Lasting

RRS HA Long Lasting

Az RRS HA Long Lasting egy hialuronsavas arckezelés, amely az érett bőr számára nyújt tökéletes megoldást, bőrfeszesítő kezelésként is alkalmazható. Hatására a bőr hidraltáltabb lesz, visszakapja üdeségét, fiatalos kinézetét. Az ebédidős beavatkozás fájdalommentes, és rövid ideig tartó gyógyulási idővel jár. Pácienstől függően 1-3 alkalmas kezelés javasolt, és évente ajánlott a szakorvos javaslata alapján ismételni.

Hasmenés - székrekedés

Hasmenés

A hasmenés az egyik leggyakoribb gyomor-bél rendszeri tünetek egyike, amely a lefutása alapján lehet akut és krónikus hasmenés. A tartósan elhúzódó, visszatérő hasmenést gyakran a laktóz intolerancia, és az ételintoleranciák is okozhatják, illetve az egyre többeket érintő irritábilis bél szindróma az oka a leggyakrabban a funkcionális hasmenésnek. A hasmenés kivizsgálására számos módszer alkalmas, például széklet …

Hasmenés Read More »

laktóz intolerancia vizsgálat

Laktóz intolerancia vizsgálat

A laktóz intolerancia vizsgálat egy gyors és fájdalommentes vizsgálat, amelynek segítségével a tejcukor érzékenység mutatható ki. A kezelés célja a tünetek előfordulásának és súlyosságának a minimalizálása. Az egyéni tolerancia mértéke alapján a páciensnek életmódváltásra, illetve dietetikus által összeállított egyéni étrendre lehet szüksége.