Kollagén indukciós kezelések

A kollagén indukciós kezelésekkel a bőrben olyan folyamatokat aktiválunk, melynek segítségével nő a kollagénrost képződés, ezáltal a bőr tömörsége javul, feszesebbé, rugalmasabbá válik.

Kérjen konzultációt, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő kezelést.

Tejsav tartalmú töltőanyagok (Sculptra)

Olyan speciális töltőanyagok, amelyek a kollagén rostok termelésért felelős sejtekhez kötődve jelentősen növelik aktivitásukat, így a kollagén rostok termelődését serkentik.

Az arcbőr mélyedéseit, volumenhiányait kezelhetjük ezekkel a töltőanyagokkal. Teljesen lebomló természetes anyagokról van szó, melyek hosszan tartó hatást biztosítanak ( 1-1,5 év ) a bőr természetes megújító folyamatait aktiválva.

Emelőszálas kontúrozás

kollagen-indukcios

A bőr feszesítésére szolgáló eljárás az arc, nyak, dekoltázs és a test különböző területein (pl. fenék, alkar, comb, has bőre).
A bőr megfelelő rétegébe helyezett tejsav tartalmú szálak részben mechanikai úton, részben biostimulációs hatásuk révén növelik a kollagén rostok termelődését, ezáltal fejtve ki feszesítő-emelő hatásukat.

Egy kezelés során az adott bőrterületbe több szálat helyezünk be, melyek 4-6 hónap alatt felszívódnak, illetve természetes úton lebomlanak. Ezt követően a kezelés ismételhető, ezáltal hatása fokozható.

Hasonló felépítésű, úgy nevezett fogazott szálakkal a feszesítésen kívül bizonyos mértékű emelő hatást is el tudunk érni, így az áll vonala, a Marionett redők, vagy akár a szemöldök íve is formázható.

Calcium-hidroxiapatit (Radiesse, Simetro)

A calcium-hidroxiapatit az emberi szervezetben természetesen előforduló molekula, melynek részecskéi gélben ágyazva kerülnek a bőr megfelelő rétegébe.

A kollagéntermelő fibroblaszt sejtek aktiválásán túl javítja az ér újdonképződést, ezzel nő a bőr oxigenizációja, vérellátása és tápanyagellátása.

Kifejezett biostimulációs hatása révén javítja a bőr rugalmasságát és vastagságát. Az arc volumenhiányainak kezelésén túl a kézhát, dekoltázs feszesítésére is szolgál.

Kérjen személyre szabott konzultációt

Úgy gondoljuk, hogy a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében az egyénre szabott kezelések a legmegfelelőbbek. Kérjen személyre szabott konzultációt, hogy megtaláljuk Önnek a leghatékonyabb megoldást.