Bemutatkozás

Bemutatkozik a Darvas-Esztétika anti-aging és bőrgyógyászati centrum.

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Darvas Med Centrum

Intézetünkről röviden

Orvos esztétikai- és Bőrgyógyászati Centrumunkban holisztikus szemlélettel fordulunk pácienseink felé. Az orvos esztétika főleg a bőr öregedési folyamataival foglalkozó tudományág, mely magában foglalja a megelőző, a már kialakult állapot fenntartását célzó és a korrekciós célú kezeléseket, beavatkozásokat.
A hosszútávú eredmények eléréséhez fontos ismernünk pácienseink lelki, hormonális és belszervi állapotát is, hiszen az orvos esztétikai kezelések mellett a testi-lelki harmónia is elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Mind az esztétikai problémák, mind pedig a bőrbetegségek szorosan összefügghetnek belszervi, lelki, hormonális problémákkal.

Intézetünkben egyedülálló módon szeretnénk segítséget nyújtani pácienseinknek abban, hogy az orvos esztétikai és bőrproblémák kezelésén kívül szükség esetén azok hátterét is feltárjuk és a társterületek bevonásával komplex kezelést nyújtunk a külső-belső harmónia eléréséhez. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulókat egyénileg kezeljük, mely a közvetlen, bizalmi kapcsolaton alapul.
Intézetünkben kollégáink, munkatársaink együttes célja, hogy pácienseinknek nyugodt, családias környezetben magas színvonalú, egyéni igényeiknek megfelelő ellátást, kezelést nyújtsunk.
Szeretnénk egy olyan kis nyugodt szigetet teremteni, ahonnan megújulva, felfrissülve és magabiztosan léphetnek vissza rohanó világunkba.

Szakmai csapatunk

Dr Darvas Emília

Dr. Darvas Emília

Esztétikai gyógyász, belgyógyász –  gasztroenterológus szakorvos,
intézetvezető

Dr Semjén Tornyi Fanni

Dr. Semjén-Tornyi Fanni

sebész
szakorvos

Bemutatkozás »

Dr. Kaszás Annamária bőrgyógyász

Dr. Kaszás Annamária

Bőrgyógyász
szakorvos

Nagy Anita Erzsébet

Szakasszisztens

Hangai Rita

Praxis menedzser

Dr. Darvas Emília
Esztétikai gyógyász, belgyógyász-gasztroenterológus
Intézetvezető

Évek óta orvos esztétikával foglalkozom, emellett belgyógyász-gasztroenterológus képzettséggel is rendelkezem, ezen területeken is gyakorló orvosként dolgozom.

Egyetemi tanulmányaim alatt klinikai gyakorlataim egy részét Olaszországban, a Római La Sapienza Egyetem klinikáin töltöttem. Itt ismerkedtem meg az esztétikai gyógyászattal, majd lehetőségem adódott, hogy beiratkozzam a nagy múltú, 30 éve alapított, orvosok számára posztgraduális képzést nyújtó római Nemzetközi Esztétikai Gyógyászati Iskolába. Nagy nevű olasz professzoroktól tanulva sajátítottam el ennek az izgalmas területnek az alapjait elméleti és gyakorlati képzéseken keresztül.

Négy éves képzést követően 2016. októberében szereztem diplomát egyedülállóan Magyarországon. Az iskola alapítójának ( aki maga is gasztroenterológus, kardiológus szakorvos volt), Bartoletti Professzor Úrnak szemléletét követve szeretnék segíteni mindazoknak, akiknek fontos a külső-belső harmónia, az esztétikus megjelenés. Az egészséges, kiegyensúlyozott életmód mellett a bőr természetes szépségének megőrzéséhez, a fiatalos külső eléréséhez, ill. megtartásához számos esztétikai gyógyászati kezelésre van lehetőség.

A konzultáció során szem előtt tartva a természet adta adottságokat, egyénre szabottan választjuk ki a lehető legideálisabb megoldást, mely harmónikus, önmagunk számára megelégedést nyújtó megjelenést eredményez. Ennek eléréséhez vannak segítségemre a bőr állapotának felmérését szolgáló eszközök ( Wood lámpa, ultrahang) és az orvos esztétikai beavatkozások, mint az orvosi peeling, a hialuronsavas biostimuláció, – és ráncfeltöltés, a botulinum toxin kezelések és a lifting hatású szálbehúzásos technikák.

 

A kezelések során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékekkel dolgozom, melyek használatát részben Rómában a 4 éves képzés alatt, részben számos hazai workshopon való részvétel alkalmával sajátítottam el. Természetesen elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő kozmetikai termékek rendszeres használata is, így szalonkezelésre és otthoni bőrápolásra is a professzionális luxuskozmetikai Dermastir és Teoxan termékeket ajánlom.

Célom egy bizalmi orvos-páciens kapcsolat kialakítása, mely nélkülözhetetlen a minőségi ellátáshoz, mely reményeim szerint pácienseim maximális elégedettségét szolgálja.

Nagy Anita Erzsébet szakasszisztens

Nagy Anita Erzsébet vagyok és már 3 évtizede az egészségügy a hivatásom.

10 évesen  autóbalesetet szenvedtem és a mentőautóban fekve határoztam el, hogy bajbajutott, beteg embereken szeretnék segíteni. 
Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után sebészeti intenzív osztályon kezdtem dolgozni, majd baleseti sebészeti-, sürgősségi-, idegsebészeti intenzív osztályon, ezáltal az egészségügy szinte összes területén szereztem tapasztalatot.

2004-ben a Szombathelyi Egészségügyi Főiskola Diplomás Ápoló szaķon végeztem, amivel elértem az ápolónői hívatásom csúcsára . Ezekben az években már Olaszországban is dolgoztam, ahol szintén nagyon sokat tanultam: nemcsak a nyelvet, hanem az életszemléletüket is igyekeztem magamávé tenni. Az ott töltött idő alatt olyan tudásra tettem szert szakmailag és kulturálisan is, amit a mai napig kamatoztatok.

Egy idő után új kihívásokat kerestem és rátaláltam az endoszkópiára, ennek kapcsán ismerkedtem meg Darvas doktornővel. Évek óta együtt dolgozunk az endoszkópia mellett az orvos esztétikában is, ami izgalmas, új színekkel bővítette az egészségügyi palettámat. 

Hangai Rita praxismenedzser

Fiatalkorom óta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és dolgozni.

2015-ben diplomáztam a Szent István Egyetem Egészségtudományi Karán Egészségügyi szervezőként. Az egyetem utolsó évében kezdtem el dolgozni a Szent János Kórház I. Belgyógyászati Osztályán, ahol azóta is irodavezetőként segítem az osztály munkáját.

Innen származik Darvas Emília doktornővel való ismeretségem és most nagy örömömre szolgál, hogy ismét együtt dolgozhatunk.

Az esztétikai- és bőrgyógyászati profilú rendelő koordinálása számomra új és izgalmas feladat, melyben központi helyet kap a páciensekkel és a kollégákkal való kapcsolattartás, a rendelő életének szervezése, biztosítva a nyugodt és családias hangulatot és magas színvonalú szolgáltatást.

Remélem, hogy az emberközpontú szemléletemmel segíteni tudom a rendelő harmónikus működését.