Radiesse kezelés - hatékony anti-aging ránckezelés

Radiesse kezelés

A Radiesse kezelés egy kíméletes és hatékony anti-aging ránckezelés, amely látványosan és tartósan állítja vissza a fiatalkori arcformát, és az egyik legjobb technika a beesett arc ellen. A kezelés fájdalommentes, ritkán enyhe tünetekkel járhat, és páciensek többsége azonnal visszatérhet a megszokott életviteléhez. A kezelést követően magas faktorszámú fényvédőkrém használata mindenképp ajánlott.

Mit jelent a kollagén stimulációs kezelése?

A Radiesse kezelés a kollagén indukciós kezelések egy fajtája. A kollagén stimulációs, vagy más néven indukciós terápia az egyik leghatékonyabb és legmodernebb bőrfeszesítő technika. A kezelés lényege, hogy a bőrben olyan folyamatokat aktiválunk, amelynek hatására nő a kollagénrost képződés, így javul a bőr tömörsége, feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Milyen fajtái vannak?

 • Tejsav tartalmú töltőanyagokkal (Sculptra) végzett kezelés
 • Emelőszálas kontúrozás
 • Calcium-hidroxiapatit (Radiesse, Simetro) kezelés

Mi az a Radiesse (Calcium-hidroxiapatit)?

A Calcium-hidroxiapatit olyan molekula, amely az emberi szervezetben is természetesen előfordul. Jellemzője, hogy a részecskéi gélben ágazva kerülnek a bőr megfelelő rétegébe. A kollagéntermelő fibroblaszt sejtek aktiválásán túl javítja az érújdonképződést, ezzel növelve a bőr oxigenizációját, vérellátását és tápanyagellátását.

A Radiesse hatóanyaga a hialuronsavhoz hasonlóan az egyik leggyakrabban használt szépészeti alapanyagok közé sorolható. Olyan egyedülálló biokompatibilis feltöltőanyag, amellyel eredményesen feltölthetők az arc mélyebb ráncai, és volumenpótlásra is használható.

Radiesse kezelés előnyei

Alkalmazási területe

A nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma, hogy a bőr a korral, illetve fogyás következtében megereszkedik és petyhüdtté válik. A kezelés kifejezett biostimulációs hatása révén nemcsak a bőr rugalmasságát, hanem a vastagságát is javítja. Így az arc volumenhiányainak kezelésén túl a különböző testrészek és testtájak feszesítésére is alkalmas, mint például a kézhát, és a dekoltázs bőre.

Kinek ajánlható a Radiesse kezelés?

 • Az öregedési folyamat hatására megereszkedett bőr esetében.
 • Fogyás, vagy a korral járó beesett arc volumenének növelésére.
 • Ráncos, vékony és eres kézfej esetén.
 • Az arcot szomorúvá tévő ráncok, redők esetében.
 • Mindazok számára, – nőknek és férfiaknak egyaránt -, akik műtéti beavatkozás nélkül szeretnék tartósan visszaállítani az arcuk fiatalos megjelenését.

A Radiesse kezelés előnyei

Más kozmetikai kezeléshez képest a Radiesse nagyon alacsony kockázattal rendelkezik. Mivel a feltöltőanyag nagyon hasonló a szervezetben is termelődő molekulához, idővel teljesen felszívódik, miközben megtartja a saját maga által termelt kollagént. A kezelés tartós, pácienstől függően akár 1-2 évig látható eredménnyel jár. A feltöltőanyagnak köszönhetően azonnali arcformázás és liftinghatás érhető el: megemeli az arcot, és a ráncok is kisimulnak, miközben az hosszú ideig megmarad a befecskendezés helyén.

A kezelés menete

A Radiesse kezelést egy állapotfelméréssel egybekötött orvos esztétikai konzultáció előzi meg, amelynek során az orvos javaslatot tesz a megfelelő, személyre szabott orvos esztétikai beavatkozásra. Tájékoztat a várható eredményekről, illetve a beavatkozást kizáró betegségekkel kapcsolatosan. Egyéb arcfiatalító eljárásokkal is kombinálható, amelyekre az orvos további javaslatokat tehet.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

Mi történik a kezelésen?

Az érintett terület fertőtlenítése után a kezelést helyi érzéstelenítéssel kezdjük, bár sok esetben a töltőanyag az érzéstelenítőt is tartalmazza. A hatóanyagot egy nagyon vékony injekciós tűvel, vagy kanüllel juttatjuk be a kezelendő területbe, – ahol a ráncot, vagy barázdát szeretnénk megszüntetni, illetve ahol a volumennövelést kívánjuk elérni. Az eljárás 15-30 percet vesz igénybe, az ideje függ egyrészt a kezelendő terület nagyságától, másrészt a volumenpótlás mértéke is befolyásolja. Lényegében fájdalommentes, a kezelés során a tűszúrások helyén esetleg minimális kellemetlenség érezhető.

Teendők a Radiesse kezelés után

A kollagén indukciós kezeléseket követően előfordulhat duzzanat, ödéma, bevérzés, feszítő érzés, vagy enyhe fájdalom. Szükség esetén a kezelt felületet lehet jegelni, illetve ha bevérzés tapasztalható, árnika krémmel bekenhető. A kezelést követő 24 órán belül nem szabad sminkelni. Fontos, hogy 2 napig nem szabad szaunázni és szoláriumozni, és ez idő alatt lehetőleg kerülni kell minden megterhelő fizikai aktivitást is. Magas faktorszámú fényvédő használata kifejezetten ajánlott!

Mikor nem ajánlott a kezelés?

 • Bizonyos gyógyszerek (például vérhigító, vagy véralvadásra ható gyógyszerek) szedése esetében
 • Bőrfertőzés, egyes immunrendszert érintő betegség esetén
 • A töltőanyag komponenseire történő allergia esetén
 • Terhesség, szoptatás ideje alatt

Mikor látható a hatása?

A hatása azonnal látható, és az arc visszanyeri természetes formáját (az esetleges kísérő tünetek elmúlta után). A beesett arc teltebbnek látszik, az orr és száj közötti redők is kevésbé lesznek láthatóak, és a ráncos bőr is simábbnak tűnik.

Radiesse kezelés ára

Meddig tart a hatása?

 A kezelés hatása hosszú távú, – pácienstől függően – tartós, akár 1-2 évig látható eredménnyel jár. De mint minden befecskendezett feltöltőanyag idővel ez felszívódik, így a Radiesse is egy ideiglenes kezelés. Érdemes az orvos által meghatározott idő elteltével (általában 7 hónap múlva) ismétlő kezelést is végezni.

A Radiesse kezelés ára

A kezelés ára ampullánként 120 000 Ft.

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.