Orvosi mélyhámlasztás

Az orvosi peeling vagy más néven mélyhámlasztás során különböző típusú és koncentrációjú savas kémhatású anyagokat viszünk fel a bőr felszínére.

Ennek célja a bőr felső rétegeinek eltávolítása kémiai hámlasztás útján, így serkentve a bőrmegújítási folyamatokat.

orvosi peeling

További információk

A felhasznált oldatok töménységétől és típusától függően különböző mélységű hámlasztás érhető el. Annak érdekében, hogy egységes, optimális eredményt érhessünk el, a kezeléseket megelőzően szükség lehet a bőr előkészítésére vagy a szalonban, vagy otthoni ápolás keretében.

Az orvosi mélyhámlasztást részletes orvosi konzultáció előzi meg. A kezelés általában 20-30 percig tart, nem fájdalmas, de égő, csípő érzés előfordulhat.
A felvitt oldatot típusától függően semlegesítjük, vagy eltávolítjuk a kívánt bőrreakció elérését követően.

Pár napig változó mértékű bőrhámlás előfordul, és fokozottan be kell tartani az orvos által adott otthoni ápolásra vonatkozó tanácsokat, különös hangsúlyt fektetve a fényvédelemre. Általában bizonyos időközönként ismételve több kezelésre van szükség. A legoptimálisabb a kezelésre az őszi-téli időszak, azonban léteznek olyan speciális hámlasztó kezelések, amelyek akár nyáron is elvégezhetők.

Számos bőrproblémát kezelhetünk hámlasztásos módszerrel, például az apró ráncokar, bőr felszíni egyenetlenségeket, aknét, aknés hegeket, bőrelszíneződéseket, melazmát, rosaceát, stb.

Az orvosi mélyhámlasztásról cikkünkben is olvashat.

Kérjen személyre szabott konzultációt

Úgy gondoljuk, hogy a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében az egyénre szabott kezelések a legmegfelelőbbek. Kérjen személyre szabott konzultációt, hogy megtaláljuk Önnek a leghatékonyabb megoldást.