Esztétikai kezelések

bioszálas szálbehúzás

Bioszálas szálbehúzás

A bioszálas szálbehúzás az egyik legújabb és legnépszerűbb eljárás az arc megemelésére és feszesítésére. Az ebédidős kezelés csak minimális fájdalommal és rövid felépülési idővel jár együtt, hatására arckontúr megfiatalodik, a bőr feszesebbé válik, és a lógásnak indult arcbőr megemelkedik.

mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A dermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kozmetikai kezelés. A bőrcsiszolás során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el, hatására a bőr megújul, puha és bársonyos lesz.

Sculptra kezelés

Sculptra kezelés

A Sculptra kezelés a kollagén indukciós kezelések egy fajtája, a szervezet természetes kollagén termelődését serkenti. Maga a töltőanyag egy természetes anyag és idővel teljesen lebomlik, hatására a bőr visszanyeri feszességét, tömörségét és rugalmasságát. A kezelés előnye, hogy hatása hosszan tart, miközben az arc természetes vonásait is megőrzi. Általában 2-3 kezelést javasolt az optimális eredmények eléréséhez.

RRS HA Long Lasting

RRS HA Long Lasting

Az RRS HA Long Lasting egy hialuronsavas arckezelés, amely az érett bőr számára nyújt tökéletes megoldást, bőrfeszesítő kezelésként is alkalmazható. Hatására a bőr hidraltáltabb lesz, visszakapja üdeségét, fiatalos kinézetét. Az ebédidős beavatkozás fájdalommentes, és rövid ideig tartó gyógyulási idővel jár. Pácienstől függően 1-3 alkalmas kezelés javasolt, és évente ajánlott a szakorvos javaslata alapján ismételni.

HIFU kezelés

A HIFU kezelés az egyik leghatékonyabb és legújabb orvos esztétikai beavatkozás, amelynél fókuszált ultrahang segítségével érhető el a ránctalanabb és feszesebb külső.

Nucleofill kezelés

Nucleofill kezelés

A Nucleofill kezelés egy innovatív anti aging eljárás, hatása sokrétű, mivel hidratálja és feszesíti a bőrt, és elősegíti a bőr regenerációját. A kúraszerű, valamint az ismétlő kezelések által természetes hatású eredmények érhetők el. Jól kombinálható más orvos esztétikai, és bőrgyógyászati kezelésekkel.

Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés bevált módszer a bőröregedés elleni küzdelemben, kíméletesen és hatékonyan újítja meg a bőrt, és bevett eljárás a megereszkedett bőr kezelésére.

Dermaroller kezelés

Dermaroller kezelés

A dermaroller kezelés kedvelt technika az arc és a nyak ránctalanítására, és a dekoltázs fiatalítására. Az ebédidős kezelés csak minimális kellemetlenséggel jár. A tartós eredmények érdekében kúraszerű kezelés javasolt.

Anti aging kezelés

Anti aging kezelés

Az esztétikai eljárásokkal ma már látványos és tartós eredmények érhetők el az arcfiatalítás és a bőrfeszesítés területén.

Bőrfeszesítő kezelés

Megereszkedett arcbőr feszesítése

A mai modern szépészeti technikáknak köszönhetően már érett korban is fiatalosan nézhetünk ki, sebészi beavatkozás nélkül fordítható vissza az idő kereke.