Esztétikai kezelések

Drakula terápia

Drakula terápia

A Drakula terápia az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amellyel látványosan fiatalítható az arc. Egy olyan természetes módszer, amelynek során a páciens saját vérkészítményét használják fel.

PlasmAge kezelés

PlasmAge kezelés

A PlasmAge kezelés a legújabb plazmatechnológia felhasználásával működik, amellyel műtét nélkül kezelhető a felső szemhéj lazasága.

vivace kezelés

Vivace kezelés

A Vivace kezelés az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amely a rádiófrekvencia és a mikrotűs eljárást kombinálja az elasztin és kollagén termelés serkentése érdekében.

Karisma kezelés

Karisma kezelés

A Karisma kezelés egy innovatív készítménnyel történő kezelés, a hatása rövid időn belül látható, a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, rugalmasságát és hidratáltságát. A kezelés fájdalommentes, csak minimális kellemetlenséggel jár, akár ebédidőben is elvégezhető. Előnye, hogy hatása akár egy évig is megmarad, miközben megőrzi az arc természetes vonásait.

Skinbooster

Skinbooster kezelés

A Skinbooster kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a bőr hidratálására szolgál. Hatására a kiszáradt, tónusvesztett bőr feszesebb, rugalmasabb, ragyogóbb lesz.

Russian lips

Russian Lips

Az arc szépségéhez nagyban hozzájárul az ajak formája és teltsége, és az ajaktöltés nem csak harmonikusabb, de fiatalosabb megjelenést is kölcsönöz. A Russian Lips egy kedvelt szájformázási technika, a Cupidó-ív hangsúlyozásával a száj középső területein eredményez telt és volumenizált hatást. Az eredmény a látványos, szív alakú ajak, amelynek hatása akár 6-12 hónapig is tarthat.

mezoterápia

Mezoterápiás kezelés

A mezoterápiás kezelés az egyik legmodernebb bőrfiatalító, és bőrregeneráló eljárás.  A biztonságos és fájdalommentes kezeléssel eredményesen kezelhetők a cellulit panaszok, eltüntethetők a striák, és alkalmas a hajas fejbőr kezelésére.

bioszálas szálbehúzás

Bioszálas szálbehúzás

A bioszálas szálbehúzás az egyik legújabb és legnépszerűbb eljárás az arc megemelésére és feszesítésére. Az ebédidős kezelés csak minimális fájdalommal és rövid felépülési idővel jár együtt, hatására arckontúr megfiatalodik, a bőr feszesebbé válik, és a lógásnak indult arcbőr megemelkedik.

mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A dermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kozmetikai kezelés. A bőrcsiszolás során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el, hatására a bőr megújul, puha és bársonyos lesz.

Sculptra kezelés

Sculptra kezelés

A Sculptra kezelés a kollagén indukciós kezelések egy fajtája, a szervezet természetes kollagén termelődését serkenti. Maga a töltőanyag egy természetes anyag és idővel teljesen lebomlik, hatására a bőr visszanyeri feszességét, tömörségét és rugalmasságát. A kezelés előnye, hogy hatása hosszan tart, miközben az arc természetes vonásait is megőrzi. Általában 2-3 kezelést javasolt az optimális eredmények eléréséhez.