Esztétikai kezelések

aknés hegek

Heg eltüntetése

Az akne által kialakult hegek általában az arcbőr területét érintik, és a szabad szemmel is jól látható panaszok sokak számára jelentenek esztétikai problémát.

Szem alatti ráncok eltüntetése

Szem alatti ráncok eltüntetése

A modern orvos esztétikai eljárásoknak köszönhetően a szem alatti ráncok eltüntetése sem lehetetlen. A páciensek számos lehetőség közül választhatnak, ilyenek például a botox kezelés, a savas hámlasztás, a bioszálas szálbehúzás, vagy a Nucleofill Eyes.

Állvonal kontúrozás

Állvonal kontúrozás

Az állvonal kontúrozás bevett eljárás az állkapocs körüli megereszkedett bőr kezelésére, valamint segít egy karakteresebb profilt, határozottabb állvonal ívet elérni.

Redensity 1 Skinbooster kezelés

Redensity 1 Skinbooster kezelés

A Redensity 1 Skinbooster kezelés egy mélyhidratáló, bőrfiatalító, bőrrevitalizáló kezelés, amely látványosan fiatalítja meg a bőrt.

Injekciós zsírbontás toka

Injekciós zsírbontás

Az injekciós zsírbontás egy speciális orvos esztétikai kezelés, amelyet kifejezetten az áll alatti zsírlerakódás megszüntetésére, közismert nevén a toka csökkentésére alkalmaznak.

arcfiatalítás

Arcfiatalítás

Az arcfiatalítás olyan módszerek alkalmazását foglalja magába, amelyek segítenek eltüntetni az öregedés látható jeleit, és segítenek a természetes öregedési folyamat lassításában.

Nucleofill Hair kezelés

Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés bármilyen típusú hajhullás esetén eredményes, de alkalmazható a hajszálak dúsítására, erősítésére és a hajnövekedés fokozására.

Nucleofill Eyes kezelés

Nucleofill Eyes kezelés

A Nucleofill Eyes egy biorekonstruáló kezelés, amely ragyogóbb és feszesebb szemkörnyéki bőrt eredményez. Csökkenti a szarkalábakat, és a szemkörnyéki ráncokat, de az olyan zavaró esztétikai problémák esetén is hatásos, mint a szem körüli sötét karikák és elszíneződések.

Ejal 40

Ejal 40 kezelés

Az Ejal 40 kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a Skinbooster kezelések egyik fajtája. Ideális az öregedő, napfénykárosodott és dehidratált bőr minőségének javítására.

Drakula terápia

Drakula terápia

A Drakula terápia az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amellyel látványosan fiatalítható az arc. Egy olyan természetes módszer, amelynek során a páciens saját vérkészítményét használják fel.