Esztétikai kezelések

szájfeltöltés után

Teendők szájfeltöltés után

A hialuronsavas szájfeltöltés az egyik legnépszerűbb orvos esztétikai eljárás. A kezelés előtt számos kérdés merül fel a páciensekben például, hogy szájfeltöltés után azonnal látható-e az eredmény, meddig tart a feltöltés hatása, illetve melyek a kerülendő tevékenységek a beavatkozást követően.

Teendők szájfeltöltés után Read More »

Szem alatti duzzanat

Szem alatti duzzanat

A szem alatti duzzanat az idősödéssel egyre többeknél előforduló esztétikai probléma, gyakran párosul sötét karikával. Az előnytelenné vált arckifejezés, a mindig fáradtnak tűnő tekintet az önbizalmat is alááshatja.

Szem alatti duzzanat Read More »

arcfiatalítás

Arcfiatalítás

Az arcfiatalítás olyan módszerek alkalmazását foglalja magába, amelyek segítenek eltüntetni az öregedés látható jeleit, és segítenek a természetes öregedési folyamat lassításában.

Arcfiatalítás Read More »

Nucleofill Eyes kezelés

Nucleofill Eyes kezelés

A Nucleofill Eyes egy biorekonstruáló kezelés, amely ragyogóbb és feszesebb szemkörnyéki bőrt eredményez. Csökkenti a szarkalábakat, és a szemkörnyéki ráncokat, de az olyan zavaró esztétikai problémák esetén is hatásos, mint a szem körüli sötét karikák és elszíneződések.

Nucleofill Eyes kezelés Read More »

Ejal 40

Ejal 40 kezelés

Az Ejal 40 kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a Skinbooster kezelések egyik fajtája. Ideális az öregedő, napfénykárosodott és dehidratált bőr minőségének javítására.

Ejal 40 kezelés Read More »

Drakula terápia

Drakula terápia

A Drakula terápia az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amellyel látványosan fiatalítható az arc. Egy olyan természetes módszer, amelynek során a páciens saját vérkészítményét használják fel.

Drakula terápia Read More »

vivace kezelés

Vivace kezelés

A Vivace kezelés az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amely a rádiófrekvencia és a mikrotűs eljárást kombinálja az elasztin és kollagén termelés serkentése érdekében.

Vivace kezelés Read More »

Karisma kezelés

Karisma kezelés

A Karisma kezelés egy innovatív készítménnyel történő kezelés, a hatása rövid időn belül látható, a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, rugalmasságát és hidratáltságát. A kezelés fájdalommentes, csak minimális kellemetlenséggel jár, akár ebédidőben is elvégezhető. Előnye, hogy hatása akár egy évig is megmarad, miközben megőrzi az arc természetes vonásait.

Karisma kezelés Read More »

Russian lips

Russian Lips

Az arc szépségéhez nagyban hozzájárul az ajak formája és teltsége, és az ajaktöltés nem csak harmonikusabb, de fiatalosabb megjelenést is kölcsönöz. A Russian Lips egy kedvelt szájformázási technika, a Cupidó-ív hangsúlyozásával a száj középső területein eredményez telt és volumenizált hatást. Az eredmény a látványos, szív alakú ajak, amelynek hatása akár 6-12 hónapig is tarthat.

Russian Lips Read More »

mezoterápia

Mezoterápiás kezelés

A mezoterápiás kezelés az egyik legmodernebb bőrfiatalító, és bőrregeneráló eljárás.  A biztonságos és fájdalommentes kezeléssel eredményesen kezelhetők a cellulit panaszok, eltüntethetők a striák, és alkalmas a hajas fejbőr kezelésére.

Mezoterápiás kezelés Read More »

bioszálas szálbehúzás

Bioszálas szálbehúzás

A bioszálas szálbehúzás az egyik legújabb és legnépszerűbb eljárás az arc megemelésére és feszesítésére. Az ebédidős kezelés csak minimális fájdalommal és rövid felépülési idővel jár együtt, hatására arckontúr megfiatalodik, a bőr feszesebbé válik, és a lógásnak indult arcbőr megemelkedik.

Bioszálas szálbehúzás Read More »

mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A dermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kozmetikai kezelés. A bőrcsiszolás során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el, hatására a bőr megújul, puha és bársonyos lesz.

Mikrodermabrázió Read More »

Sculptra kezelés

Sculptra kezelés

A Sculptra kezelés a kollagén indukciós kezelések egy fajtája, a szervezet természetes kollagén termelődését serkenti. Maga a töltőanyag egy természetes anyag és idővel teljesen lebomlik, hatására a bőr visszanyeri feszességét, tömörségét és rugalmasságát. A kezelés előnye, hogy hatása hosszan tart, miközben az arc természetes vonásait is megőrzi. Általában 2-3 kezelést javasolt az optimális eredmények eléréséhez.

Sculptra kezelés Read More »