Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés bevált módszer a bőröregedés elleni küzdelemben, kíméletesen és hatékonyan újítja meg a bőrt, és bevett eljárás a megereszkedett bőr kezelésére. Egyaránt ajánlható az idősebb korosztály számára a kialakult problémák kezelésre, illetve a fiatalabbak számára megelőzési céllal. Önmagában és egyéb kezelési technikákkal kombinálva látványos eredmények érhetők el az arcfiatalítás terén.

A rádiófrekvencia alkalmazása

Az orvoslás terén a rádiófrekvencia (RF) alkalmazása hosszú múltra tekint vissza, a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatásán alapul, és a szervezetet új kötőszöveti rostok termelésére ösztönzi. Az eljárás, valamint a technológia tökéletesítése miatt mára fontos részévé vált a szépészeti és orvos esztétikai beavatkozásoknak. A modern professzionális szalongépek (hatóanyag bevitel nélkül) alkalmasak arcfiatalításra, és bőrfeszesítésre, az arcbőr egyenletes, sugárzó, és fiatalos kinézetű lesz.

Mit jelent a rádiófrekvenciás kezelés (RF)?

A rádiófrekvenciás kezelés igen kedvelt az orvos esztétikában, mivel az eredménye látványos, csak minimális fájdalommal és gyors regenerálódási idővel jár. A bőr tartásáért a kötőszövetek felelősek, így az erősítésüknek nagy a jelentősége a rugalmatlanságát és feszességét elvesztett bőr helyreállításában valamint a ráncok elleni küzdelemben. A célzott rádióhullámokkal a keletkező hő által kedvező folyamatokat indulnak be a bőr mélyebb rétegeiben – a bőr természetes kollagén termelése fokozható. A kollagén újratermelődése által a bőr öregedési folyamata késleltethető, halványulnak a ráncok, laza petyhüdt bőr feszesebbé válik.

Rádiófrekvenciás kezelés menete

A rádiófrekvenciás kezelés (RF) alkalmazási területe

A kezelhető területek a következők: arc, dekoltázs, felkar, has, combok, fenék

A rádiófrekvenciával halványíthatók az arcon lévő apró ráncok, és a test bármely részén előforduló megereszkedés is látványosan kezelhető. A bőr tartásának elvesztése olyan esztétikai problémákkal is jár, mint a bőr megnyúlása (hirtelen hízás és fogyás következtében, vagy az életkorral együtt járó megereszkedés pl. toka, integető háj a felkaron).

Egyéb alkalmazási területe

Kinek ajánlott a kezelés?

Egyaránt ajánlható az idősebb és fiatalabb korosztály számára, bár látványos eredmények a már kialakult ráncok esetében láthatók. 30-40 éves korban megelőzési jelleggel, és a kezdeti öregedési folyamat megállításában van jelentősége. 40-50 éves korban hatásos a már kialakult elváltozások kezelésére: már meglévő ráncok eltüntetésére, a későbbiekben pedig kiegészül a bőrereszkedés kezelésével.

Miért fontos a megelőzési célú kezelés?

A kollagén termelődése már a 20-as 30-as éveinkben elkezd csökkenni, és ha már megjelentek az első ráncok, akkor az már a kötőszövet gyengülését jelzi. De nemcsak az arcot érinti, hanem a test egyéb részeit is, viszont itt jóval feltűnőbb a bőr vékonysága miatt. Az időben megkezdett megelőzési célú rádiófrekvenciás kezelésekkel a bőr megereszkedésének kialakulása számottevően tolható ki.

A rádiófrekvenciás kezelés előnyei

Mivel nincs fényérzékenyítő hatása, egész év során biztonságosan végezhető. Jól kombinálható más, egyéb arcfiatalító kezelésekkel is.

A kezelés menete

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt a páciens egy előzetes állapotfelméréssel egybekötött konzultáción vesz részt. A kezelés során alkalmazott paraméterek – frekvencia, az impulzus időtartama, intenzitása stb. – az egyéni adottságoknak megfelelően állíthatók be, így egy teljesen személyre szabott kezelést jelent.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

Rádiófrekvenciás kezelés előnyei

Mi történik a kezelésen?

A kezelés során a kezelendő területre kontakt gélt viszünk fel, ahol a kezelőfejet többször körkörösen mozgatjuk. A kis mérete miatt a nehezen hozzáférhető területek is könnyen kezelhetők. A kezelőfej segítségével a bőrt kb. 40 Celsius fokra melegítjük fel, és a hő hatására beindul a kollagén termelődés. A kezelés végén a bőrt hűtjük és hidratáló nyugtató krémmel látjuk el.  Az időtartama általában az arcon 20-30 perc, míg a testen kb. 50 percig tart. Tartós eredmény kúraszerű kezeléssel érhető el.

Milyen kellemetlenségekkel, panaszokkal jár a kezelés?

A kezelt területen enyhe bőrpír jelentkezhet, azonban pár óra alatt a kellemetlenségek megszűnnek.

Mikor nem javasolt a rádiófrekvenciás kezelés?

Az alkalmazása nem javallott szoptatás, várandósság idején, valamint beteg, fertőzött bőrterületen.

Mikor látható a hatása?

A kollagén termelés megindulásához a kollagén termelő sejteknek folyamatos stimulációra van szüksége, így a kívánt eredmények eléréséhez egy kezelés sorozat elvégzése szükséges. A rádiófrekvenciás kezelést 2-4 alkalommal, 1 hónapos időközönként érdemes végezni. Már közvetlenül a kezelés után a bőr feszesebb lesz, a látványos eredménye pár hét múlva tapasztalható.

Rádiófrekvenciás kezelés ára

Meddig tart a hatása?

A rádiófrekvenciás kezelés hatása tartós, általánosságban 1-1,5 évig tart. Az elért eredmény függ a páciens életkorától, a bőrének hidratáltságától, valamint a kollagén stimulációra történő egyéni reakció is befolyásolja. Ezt követően javasolt fenntartó kezelést végezni.

A rádiófrekvenciás kezelés ára

 Arc kezelése: 120 000 Ft

Nyak, vagy dekoltázs kezelése: 60 000 Ft

Három régió együtt (arc+nyak+dekoltázs): 200 000 Ft

Két régió együtt (nyak+dekoltázs): 100 000 Ft

Arc+ nyak, vagy dekoltázs: 160 000 Ft

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.