Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Szájfeltöltés hialuronsavval: A természetes hatású dúsabb ajak nem álom többé!

Minden nő álma, hogy telt és ápolt ajkakkal rendelkezzen.  A hyaluronsavas ajakfeltöltés és fiatalítás az egyik legnépszerűbb orvos esztétikai beavatkozás a fiatal és az idősebb korosztály körében.

A technikával mindenki számára elérhető a dús és természetes ajak és a száj körüli ráncok is kisimíthatók. A beavatkozás gyors, és hosszú távú eredményeket garantál.

Az idő múlása az egész testre kihat, így a szájon is otthagyja a vasfogait, de az ajkak folyamatosan ki vannak téve az időjárás (erős napfény, a hideg, és a szél) károsító hatásának is. A kötőszövet öregedésével a korábban telt ajkak vékonyodni kezdnek és veszítenek teltségükből, és a száj körül megjelennek a különböző ráncok is. A vékony, és ráncos ajkak túlságosan szigorúvá vagy éppen jelentéktelenné teszik az arcot, amely sokak önbizalmára lehet zavaró hatással. Az ajkak vastagítására többféle módszer áll rendelkezésre, ezek egyike a hyaluronsavas szájfeltöltés, amely látványos, ugyanakkor természetes hatást eredményez.

Mire jó a hyaluronsavas ajaktöltés, és ajakfiatalítás?

Az ajaktöltés célja az ajkak teltebbé, feszesebbé tétele és a szebb forma és kontúr elérése a természetes hatás megőrzése mellett. Az ajkak teltségének növelésével pedig eredményesen csökkenthető a száj körüli ráncok mérete is. A technikának fontos szerepe van az arcvonások harmonikusabbá tételében, hiszen jól korrigálhatók az esetleges száj egyenlőtlenségek és aránytalanságok is. A kezelés során alkalmazott hialuronsav nagyon hasonló az emberi szervezetben is megtalálható hialuronsavhoz, és bizonyos idő eltelte után magától lebomlik. Az ajakfeltöltés mértéke több tényezőtől függ, egyrészt a páciens elképzeléseitől, a száj eredeti formájától, de az orvos által még esztétikusnak vélt megoldástól is.

A hyaluronsavas szájfeltöltés előnyei

Gyors és minimális kellemetlenséggel jár

A szájfeltöltést az orvos helyi érzéstelenítés mellett végzi, ezért fájdalommentes beavatkozás, ugyanakkor minimális kellemetlenség tapasztalható. A hialuronsavat a töltőanyagot injekciós tűvel, vagy kanüllel juttatják be az ajak több pontjába, majd a kívánatos eredmény érdekében gyengéd masszírozással egyenletesen oszlatják el.

Azonnali eredmény, tartós hatás

A kezelést követően nincs lábadozás, és az eredmény azonnal látható. Habár a feltöltés után mellékhatásként kismértékű duzzadás, bőrpír, bevérzés tapasztalható, de ezek 3-4 nap alatt teljesen megszűnnek. Előnye, hogy a páciens a kezelést követően a mindennapi életviteléhez is azonnal visszatérhet. A végleges eredmény pedig körülbelül 2 hét elteltével látható. Amennyiben a páciens nem elégedett a kapott eredménnyel, akkor lehetőség van akár az azonnali eltávolításra (hialuronidáz segítségével). Ha további feltöltésre nem kerül sor, akkor a töltőanyag nyomtalanul felszívódik az ajakból – az utolsó töltést követő 6-9 hónap múlva. Habár ezt sokan inkább a kezelés hátrányának tekintik, de előfordulhat, hogy pár évvel később az ízlésünk megváltozik, vagy úgy érezzük, hogy már nincs szükségünk további kezelésre az önbizalmunk növelése érdekében.

Bizonyos időnként ismételhető

A hialuronsav hatása akár hosszú ideig (életkortól, bőrszerkezettől, életmódtól függően) megmarad. A kezelést érdemes időnként megismételni (fél évente-évente), amely erősíti az előző kezelés hatását.

Hialuronsavas ajakfeltöltés

Az orvosesztétikai konzultáció szerepe

A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, amelynek célja az elképzelések és az esztétikus megoldások összehangolása. A konzultáción az ajakfeltöltés menetének ismertetése mellett tisztázásra kerülnek a páciens igényei, és lehetőségei egyaránt.

További kérdése van? Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre!

Rendelőinkben a legmagasabb minőséget képviselő hyaluronsavas feltöltőanyagokat használunk: a svájci Teosyal és a francia FillMed Art Filler ráncfeltöltő termékcsaládot, amelyek természetes hatást garantálnak.

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530. Kérje díjmentes konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !