Profhilo kezelés

Profhilo kezelés

A Profhilo egy újfajta hialuronsav alapú kezelés, egy innovatív alakformáló eljárás. Előnye, hogy mélyebben hidratál, és lassabban, hosszú távon fejti ki kedvező hatását. A kezelés javítja a bőr rugalmasságát, és fokozza az elasztin és kollagén termelést. Ideális a vékony bőrrel rendelkező területek kezelésére is. A beavatkozás gyors és fájdalommentes, bizonyos idő elteltével ismétlő kezelésre van szükség.

Mit jelent a Profhilo kezelés

A Profhilo kezelés (Profhilo Bioremodellingként is ismert), egy innovatív alakformáló eljárás. Maga a Profhilo egy hiarulonsav alapú bőrfeszesítő készítmény, amely ma a piacon az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz hialuronsavat. A nagy tisztaságú, adalékanyagmentes hialuronsavat biofermentációval állítják elő, és a legbiztonságosabbnak tartják a befecskendezhető hialuronsavak között.

Profhilo kezelés menete

Hogyan hat a Profhilo?

A bőrbe juttatott anyag a bőr alatt eloszlik, elterül a kezelés helyén, és a speciális összetétele miatt nem csomósodik. Újjáépíti a bőrt, stimulálja az öregedő megereszkedett szöveteket, amelynek eredménye kb. 8 hét elteltével látható teljes mértékben. A hidratáló hatását mélyen a dermiszben fejti ki, csökkennek a ráncok és ezáltal a bőr is simábbnak tűnik.

Mi a különbség a hialuronsavas kezelés és a Profhilo kezelés között

Míg az arcba fecskendezett hialuronsavak volumen növelő hatásúak, és egy adott területen fejtik ki a hatásukat, addig a Profhilo a befecskendezést követően elkezd terjedni, és egyenletesen eloszlik a bőrben.

A Profhilo kezelés előnye

A Profhilo kezelés számos előnnyel rendelkezik, javítja a bőrszövet minőségét, hidratálja és üdévé teszi a bőr textúráját. Ezenkívül feszesítő és lifting hatással is rendelkezik, azonnal látható eredménye van a nyak és a kézfejek esetében. A kor előrehaladtával a bőr egyre kevesebb elasztint és kollagént termel, így a bőr rugalmatlanabbá válik, veszít a hidratáltságából és kialakulnak a finomabb majd mélyebb ráncok. Nagy előnye, hogy serkenti a kollagén és elasztin termelést, mivel ezek csökkenése felelős (részben) a bőr öregedéséért.

Profhilo kezelés előnyei

Kiknek ajánlható a Profhilo kezelés?

Fiatal korban bárkinek az öregedési folyamat lassítása érdekében, valamint idősebb pácienseknek, akiknél a már kialakult elváltozások kezelése a cél. Mivel nincs mellékhatása, és az eredmény természetes hatású bárki számára ajánlható, aki műtét nélkül szeretné a bőre fiatalosságát, üdeségét visszakapni. Más, egyéb arcfiatalító kezelésekkel is jól kombinálható.

Alkalmazási területe

A Profhilo a test bármely részén alkalmazható, leggyakrabban az arc, a dekoltázs, a nyak és a kézfejek feszesítésére használják.

További kérdése van? Kérje díjmentes konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

A kezelés menete

A kezelést egy állapotfelméréssel egybekötött orvos esztétikai konzultáció előzi meg. A helyi érzéstelenítést követően fecskendezzük be a Profhilot a problémás terület meghatározott pontjaiba (5 pontos bio-esztétikai pontokba), ahol jellemzően a bőr a legvékonyabb, leginkább ráncos illetve meg van ereszkedve. A hatóanyag pár órán belül egyenletesen eloszlik, a szúrások helye pedig rövid idő alatt elhalványul. Maga a kezelés kb. 20-30 percig tart, fájdalommal nem, esetleg enyhe kellemetlenséggel járhat, a páciens azonnal visszatérhet a megszokott életviteléhez.

Profhilo kezelés ára

Teendők kezelés előtt és után

Legalább egy nappal a kezelés előtt ajánlott kerülni vérhigító készítmények szedését. A kezelést követően előfordulhat enyhe bőrpír, duzzanat, de ezek a kellemetlenségek rövid idő alatt megszűnnek. A kezelést követően használjunk magas faktorszámú fényvédő krémet. Egy napig lehetőleg kerüljünk mindenféle intenzív testmozgást, megerőltető fizikai munkát, azért, hogy a feltöltőanyag megfelelően beépülhessen a kívánt helyen. A kezelt területet lehetőleg ne is érintsük meg ez idő alatt. Valamint ajánlott kerülni a napozást, szaunázást, és a forró fürdőzést.

Mikor látható a kezelés hatása?

A különbség már a kezelést követően szemmel látható, de a tökéletes eredmény 8 hét múlva mutatkozik meg: feszesebb, teltebb bőrt eredményez. A legoptimálisabb eredmény érdekében legalább két kezelés javasolt, 4 hét múlva ajánlott megismételni.

Meddig tart a hatása?

A kezelés tartósságát nagyban befolyásolja a páciens anyagcseréjének gyorsasága, az alkalmazott feltöltőanyag mennyisége, általánosságban 6-12 hónapig tart a hatása. Ezt követően javasolt ismétlő kezelést végezni.

Milyen kiegészítő kezelést alkalmazunk?

A Profhilo kezelés önmagában is hatásos, azonban a látványosabb eredmény érdekében gyakran ajánljuk mellé (az öregedés már látható jelei esetén) a botox-kezelést, ráncfeltöltést, vagy finomszálas kontúrkezelést.

Sokak számára okoz esztétikai problémát a nyakon látható függőleges nyakbőrizom (platysma), amelynek kezelésére a botox kiváló, azonban a vízszintes ráncok eltüntetésére nem alkalmas. Viszont a botox és a Profhilo együttes alkalmazásával látványos eredmények érhetők el.

Profhilo kezelés hatása

A Profhilo kezelés ára

A kezelés ára a kezelt területtől, a felhasznált anyag mennyiségétől függ: 85.000 Ft / alkalom / ampulla.

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.