Sminktanácsadás

Személyre szabott sminktanácsadás.

Kérjen időpontot a +36 70 366 8313-as telefonszámon!

Szabó Cintia sminktanácsadó bemutatkozása

2017-ben végeztem el a sminkiskolát Budapesten, ahol betekintést nyerhettem a sminkelés alapjaiba, majd Pádár Detti mellett dolgoztam asszisztensként.

Tőle tanultam mindent, ami a szakmai fejlődésem elősegítette, emberi és gyakorlati oldalról is.
Azóta a sminkelés számos területén kipróbálhattam magam!

Volt lehetőségem fesztiválon sminkelni, TV műsorban, nagy és kisfilmekben, videóklipekben és meglehetősen sok rendezvényen.

A tavasztól őszig tartó időszakban az esküvői sminkek is nagyobb teret kapnak, amit szintén nagyon szeretek. A mindennapjaimat leginkább a különböző fotózások, céges portrék, forgatások, alkalmi sminkek és egyéni-páros sminkoktatások teszik ki!

„Azt szoktam mondani, hogy nincs kedvenc területem, de az oktatások és az alkalmi sminkek azért nagyon közel állnak hozzá.

Szeretem, hogy van lehetőségünk és időnk közösen kitalálni, hogy arc és szemformához mi a legideálisabb forma, milyen színeket használjunk. Az oktatások során pedig fantasztikus fejlődéseknek lehetek szemtanúja.

Csodálatos látni, hogy egyre magabiztosabbak vagytok!

Sokszor túl kritikusak vagyunk magunkkal szemben, kevéssé inspirál minket az arcunk, ami mindennap szembenéz velünk a tükörben. Egy külső, hozzáértő, szemlélő viszont képes kihozni izgalmas dolgokat a megszokott külsőből – és ezáltal a belsőből is, mert higgyétek el nekem, hogy megszépít, ha harmóniában vagyunk magunkkal!”

Sminktanácsadásra az alábbi
telefonszámon van lehetősége bejelentkezni