Bioszálas arckontúrozás

Bioszálas arckontúrozás

A bioszálas arckontúrozás során hajszálvékony, lebomló szálakat helyezünk a bőr megfelelő rétegébe, melynek anyaga polydioxanone, vagy tejsav. Lényegében a sebészi fonalakhoz hasonló felszívódó szálakról van szó, melyek a bőrben érújdonképződést, fokozott sejtaktivitást okoznak, mely végső soron a kollagénrostok fokozott termelődéséhez vezet. Ennek eredményeképpen a bőr sokkal rugalmasabb és tömöttebb tapintatúvá válik. A bőr lazaságának kezelésén kívül alkalmas még a felszíni egyenetlenségek, apró ráncok simítására is.

A behelyezett szálak kb. fél év múlva felszívódnak, de hatásuk még további fél-egy évig megmarad.
A kezelés tehát fél év múlva ismételhető.

Speciális formája, amikor a szálak úgynevezett apró tüskékkel, fogakkal vannak ellátva, így azokkal a bőr kötőszövetes rétegében megkapaszkodva emelő ( lifting ) hatás érhető el. Az úgynevezett fogazott szálak elsősorban a szemöldök emelésére, valamint az arc kontúrozására alkalmasak.

A kezelést követően a páciens rögtön visszatérhet a mindennapi életbe. Fájdalom, bőrpír, duzzanat előfordulhat, akár fájdalomcsillapítóra is szükség lehet. A kezelt területet érdemes jegelni, illetve bevérzés esetén Arnika krémmel kenni az első néhány napban.

A kezelés célja a fáradt, petyhüdt bőr rugalmasságának, üdeségének fokozása anélkül, hogy jelentős változást okoznánk az arc karakterében.

A kezelést szakorvosi konzultáció előzi meg. Helyi érzéstelenítésben végezzük, időtartama 20-30 perc.

Kérje díjmentes konzultációnkat az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530 és tudja meg, mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!