a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

Kedd - Csütörtök - Péntek - Zárva

06-70-245-1881

info@darvasmed.hu

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Esztétikai gyógyászat – Kezelések

A bőr öregedése: genetikai tényezők és a külső környezeti hatások ( napsugárzás, dohányzás, stb…) hatására a bőr elveszti rugalmasságát, fényét, petyhüdtté váli, megjelennek az első apró ráncok. Ennek megelőzésére, ill. a a már kialakult állapot javítására számos orvos esztétikai módszer létezik.

Kezelési lehetőségek rendelőnkben:

Esztétikai gyógyászat Arckezelések:

Biostimuláció: a bőrben és testünk számos részén normálisan is jelen van a hialuronsav, mely egy nagy vízmegkötő kapacitással rendelkező molekula.

Hialuronsavas ráncfeltöltés: az eljárás során a már kialakult mélyebb ráncok, redők, ill. ajkak feltöltésére van lehetőség.

Botox kezelés: 2000 óta először Amerikában, majd Európában is széles körben elterjedt az esztétikai gyógyászatban a botox toxin kezelés a mimikai ráncok kezelésére.

Orvosi mélyhámlasztás: Ennek során a bőr felső, károsodott, elöregedett rétegének eltávolításával érjük el a bőr megújhodását, megfiatalosodását, felszínének egyenletessé válását.

Esztétikai gyógyászat – Testkezelések:

Cellulitkezelés mezoterápiás módszerrel: A cellulit, vagy narancsbőr, ismeretlen okből kialakuló, a 20 év feletti nők 80%-át érintő bőrelváltozás, a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője.

Biostimuláció a testbőr lazasága estén: ( pl. felkar, has, dekoltázs): a bőr petyhüdtségét döntően a bőrben lévő kötőszövetes rostok csökkenése okozza.

Peeling: a test különböző részein lévő bőrelváltozások ( pl. acne, ráncosodás) kezelése: pl. dekoltázs, kéz, hát területén.