Nucleofill kezelés

Nucleofill kezelés

A Nucleofill kezelés egy innovatív anti aging eljárás, hatása sokrétű, mivel hidratálja és feszesíti a bőrt, és elősegíti a bőr regenerációját. A kúraszerű, valamint az ismétlő kezelések által természetes hatású eredmények érhetők el. Jól kombinálható más orvos esztétikai, és bőrgyógyászati kezelésekkel.

Mit jelent a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill kezelés a biostimulációs kezelések egyike, különlegessége abból fakad, hogy egyúttal képes stimulálni, hidratálni a bőrt, és megújítani a szerkezetét. A Nucleofill egy nem hialuronsav alapú anti aging termék, polinukleotidokat tartalmaz, amely hidratáló, antioxidáns és lifting hatással rendelkezik. Hatására beindul a sejtek kollagén, elasztin és hialuronsav termelődése, és természetes megújulásra késztetik a bőr sejtjeit. A vízmegkötő képessége miatt rendkívül jó hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, továbbá a kémiai tulajdonságainak köszönhetően hatékony a káros szabadgyökök ellen.  A híg, gél állagú fillert injektálással juttatjuk be a bőrbe.

Nucleofill kezelés alkalmazási területe

Többféle típusú Nucleofill készítmény áll rendelkezésre:

Nucleofill Soft: apró, felületes ráncok kezelésére

Nucleofill Medium: nyak és dekoltázs területén lévő már mélyebb ráncok kezelésére

Nucleofill Strong: közepes és mély ráncok kezelésére

Nucleofill Eyes: Nucleofill Eyes kezelés alkalmazható szem körüli ráncok, és sötét karikák kezelésére

Nucleofill Hair: a Nucleofill Hair kezelés bármilyen típusú hajhullás, és kopaszodás esetén, valamint hajszálak dúsítására, és erősítésére alkalmazható.

Egyéb alkalmazási területe

Striák, hegek kezelésére

Kinek ajánlható a Nucleofill kezelés?

Megelőzési céllal bárkinek, aki időben szeretné a bőrminőségét megőrizni.

Ajánlható fakó, ragyogását vesztett, és kiszáradásra hajlamosabb bőrű páciensek számára. Valamint hatásos UV sugárzásnak /napfénynek kitett bőr kezelésére.

Mindazok számára, akiknek fenntartásaik vannak a hagyományosabb, pl. hialuronsavas kezelésekkel szemben.

Nucleofill kezelés előnyei

A Nucleofill kezelés előnyei

Nagy előnye a kezelésnek, hogy mindenkinél látványos, ugyanakkor természetes hatású eredményeket garantál. Az arc megfiatalodik, miközben az arc eredeti jellege is megmarad. Bármely bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelés gyors regenerálódással jár, nincs mellékhatása, és csak igen-igen ritkán léphet fel allergiás reakció.

Miben segít a megelőző kezelés?

A bőr öregedési folyamata természetes jelenség, hogy kinél mikor indul be egyénenként különböző, mivel számos tényező befolyásolja így a genetikai tényezők, a napsugárzás és a környezeti hatások, valamint a páciens életmódja (stressz) is meghatározó. Az életkor előrehaladtával megereszkednek a kötőszövetek, bőrünk minősége romlik, és az arc, nyak dekoltázs területén apróbb ráncok jelennek meg. Már a 20-as 30-as éveinktől elkezd csökkenni a kollagén és az elasztin termelődése, és romlik a bőr vízmegkötő képessége is. Az időben megkezdett megelőzési célú kezelésekkel jelentősen kitolható a bőr megereszkedésének kialakulása. Mivel a Nucleofill serkenti a kollagén képződést is, így hatékony ennek megelőzésében.

Milyen eredménnyel jár a kezelés?

Az arc természetes módon fiatalodik meg, visszanyeri fiatalos kinézetét és ragyogását. A bőr feszesebb, rugalmasabb, hidratáltabb lesz, szemmel láthatóan csökken a megereszkedés mértéke.

Előzetes konzultáció

A konzultáción a szakorvos felméri a bőr állapotát, javaslatot tesz a lehetséges eljárásokra. Tájékoztat a kizáró tényezőkkel kapcsolatosan, illetve a kezelés menetéről és a várható eredményekről.

A kezelés menete

A kezelés előtt a helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a páciensek szinte semmilyen fájdalmat nem éreznek. Az értékes hatóanyagokat – anatómiailag előre meghatározott pontokon – tűszúrásokkal injektáljuk be a bőr megfelelő rétegébe. Maga a kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe. A kívánt hatás érdekében egy kezelés sorozat elvégzése ajánlott. A páciens állapotától függően általánosságban 2 hetente 2-3 alkalommal érdemes végezni.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

Nucleofill kezelés ára

Milyen kellemetlenségekkel, panaszokkal járhat a kezelés?

A kezelést követően előfordulhat bőrpír, bevérzés vagy duzzanat, de a panaszok hamar megszűnnek. Magas faktorszámú fényvédőkrém használata kiemelten javasolt. Ajánlott kerülni a forró fürdőzést, szaunázást. A páciens a kezelés után egy nappal visszatérhet a megszokott életviteléhez.

Mikor nem javasolható a kezelés?

A Nucleofill többek között az alábbi esetekben ellenjavallt:

Várandósság, és szoptatás idején, ismert túlérzékenység a készítmény összetevőire, súlyos allergiás állapot, fertőző betegségek, gyulladásos állapot, epilepszia, herpesz, autoimmun betegség, nem megfelelő keringés és ödéma a kezelendő területen.

Mikor látható a kezelés hatása?

A kezelés hatása azonnali és a következő hetekben fokozatos javulás tapasztalható.

Szükséges-e a kezelést ismételni?

Mivel a Nucleofill kezelés hatása átmeneti, ezért a tartós eredmények érdekében (pácienstől függően) évente 2-3-szor ajánlott fenntartó kezelést végezni.

Nucleofill kezelés ára

A Nucleofill kezelés ára:60 000 Ft/alkalom

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.