NCTF 135 HA bionutrilift kezelés

NCTF 135 HA bionutrilift kezelés

Az NCTF 135 HA bionutrilift kezelés egy hialuronsav alapú komplex kezelés, amely hatékonyan ellensúlyozza, lassítja az öregedés folyamatát. Bőrfiatalítás és ránctalanítás egyben. Az NCTF 135 HA a hialuronsav mellett több mint ötven összetevőt tartalmaz. A kezelés hatására eltűnnek a felületes ráncok, az arcbőr visszanyeri hidratáltságát és fiatalos ragyogását.

Az orvos esztétikai kezelések szerepe a bőr fiatalosságának megőrzésében

A hialuronsavas kezelések világszerte a legnépszerűbb kezelések közé tartoznak, és a természetes öregedési folyamat lassítása érdekében – megelőzési céllal – egyre korábban veszik igénybe. Az öregedés első jelei (például a fakó arcszín, a finom ráncok, vagy a kiszáradt bőr) ellen érdemes minél korább bevetni, hiszen a bőr már a harmincas éveink közepétől kezdi elveszteni a fiatalosságát, tömörségét. Idővel a kollagén, az elasztin, és a hialuronsav termelődés csökken, romlik a bőr vízmegkötő képessége. Majd az ötvenes éveinktől az öregedési folyamat egyre gyorsabb lesz. Idővel a hagyományos kozmetikai eljárások és a hagyományos krémek nem elegendőek az öregedés elleni küzdelemben: az optimális eredmények érdekében hatásosabb kezelések igénybevételére lehet szükség.

Mit jelent az NCTF 135 HA bionutrilift kezelés?

Az NCTF 135 HA bionutrilift egy komplex terápiás kezelés, amely egyrészt az NCTF 135 HA-val történik, illetve a bionutrilift kezelést is magába foglalja: a legmodernebb technológiát kiváló minőségű összetevőkkel egyesíti. Elsődleges célja hatékonyan megküzdeni olyan, a korral járó problémákkal, mint a rugalmasság elvesztése, az egyenetlen bőrtónus, vagy a sokasodó és mélyülő ráncok.

Mit tartalmaz az NCTF 135 HA készítmény?

Az NCTF 135 HA egy polirevitalizációs készítmény. A dermális töltőanyag összetétele minden olyan anyagot tartalmaz, amely az egészséges fiatalos arcbőrhöz nélkülözhetetlen. Az NCTF mozaikszó az angol New Cellular Treatment Factor rövidítése, és az NCTF 135 HA az egyik legkiválóbb bőrminőség javító professzionális készítmény a piacon. A revitalizáló és bőrfiatalító oldat fő összetevője nem keresztkötött hialuronsav. Ezenkívül aminosavakat, vitaminokat (12 féle), ásványi anyagokat (6 féle), koenzimeket, antioxidánsokat, valamint nukleinsavakat (5 féle) tartalmaz. Az egyedülálló formula fokozza a kollagén termelést, táplálja a bőrt, hatására az arcbőr teltebb, feszesebb, mélyen hidratált és ragyogóbb lesz. Hatása hosszan tart, és természetes hatású eredmény érhető el bárkinél. Már egészen fiatal kortól (20-as 30-as évektől) megelőzési céllal is alkalmazható.

Az NCTF 135 HA alkalmazási területe

A készítmény a következő területeken használható:

  • Arc
  • Az orca két oldala
  • Homlok
  • Szem környéke – alsó és felső szemhéj
  • Száj környéke – dohányzó ráncok
  • Nyak
  • Dekoltázs
  • Kézfej

Mit jelent a bionutrilift kezelés?

A bionutrilift egy rejuvenáló kezelés, amely egyesíti a lifting hatást és a biostimuláló hatást. Feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt, a bőrfelszín egyenletes lesz, és a bőr tömörebbé válik. Bármely bőrfelületen alkalmazható, általában az arc, a száj, a dekoltázs, a nyak, és a kézfej területein alkalmazzák. Bármilyen életkorban, és bőrtípusnál eredményes. Az orvos esztétikában leggyakrabban megelőzési céllal alkalmazzák, kúraszerű alkalmazása javasolt.

Kinek ajánlott az NCTF 135 HA bionutrilift kezelés?

Bár az NCTF 135 HA önmagában is hatásos, és természetes hatást eredményez, a két professzionális termék együttes alkalmazása látványosan javítja a bőr megjelenését és minőségét. Bármely korosztály számára ajánlható: fiatalabbak számára megelőzési céllal, az idősebbek számára pedig az öregedési folyamat lassítására, és a kedvezőtlen folyamat ellensúlyozása érdekében.

Az NCTF 135 HA bionutrilift kezelés előnyei

Az eljárás egyszerre hat a bőr minőségére és a szerkezetére. Az arc látványosan megfiatalodik, visszakapja ragyogását. A ráncok kisimulnak, az arckontúrok határozottabbá válnak. A bőr hidratálttá, rugalmassá és tömörré válik. A kezelés eredménye azonnal látható, a hatása pedig hosszú távon megmarad. Csak minimális kellemetlenséggel jár, felépülési időt nem igényel.

A kezelés menete

A kezelés előtt a páciens bőrét alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük. Majd érzéstelenítő krémmel látjuk el, így a kezelés csak minimális kellemetlenséggel jár együtt. A hatóanyagot apró tűszúrásokkal juttatjuk be a bőr alá. A kezelés akár ebédidőben is elvégezhető. Bár a hagyományos töltéseknél kicsit több időt vesz igénybe, általában 40-50 percig tart. A kezelés végén bőrnyugtató krémmel látjuk el.

Kellemetlenségek a kezelés után

Esetenként bőrpír előfordulhat, a kellemetlen tünet puha kendőbe csavart jégkockával enyhíthető.

Milyen eredmények várhatóak?

A kezelés azonnal látható eredményekkel jár, a ráncok kisimulnak, a bőr mélyen hidratált, homogénebb lesz, visszanyeri fiatalos ragyogását. Javítja a bőr minőségét, szerkezetét, a pórusok mérete csökken. A végleges eredmény pár nap eltelte után, fokozatosan alakul ki.

Mikor ismételhető meg a kezelés?

A páciens számára megfelelő kezelési tervet az orvos mindig személyre szabottan állapítja meg, amelyet a bőr állapota, illetve az elvárt hatás is befolyásol. Általánosságban 3-4 hetente, 3-4 alkalommal javasolt a kezelést ismételni. Majd 6 havonta fenntartó kezelés javasolt végezni.