Skinbooster

Skinbooster kezelés

A Skinbooster kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a bőr hidratálására szolgál. Hatására a kiszáradt, tónusvesztett bőr feszesebb, rugalmasabb, ragyogóbb lesz. A kezelés gyors, akár ebédidőben elvégezhető, az eredménye azonnal látható. A Skinbooster kezelés hatása átmeneti, a tartós eredmények érdekében érdemes évente 2-3 alkalommal fenntartó kezelést végezni.

Az életkor előrehaladtával a bőr minősége jelentős változáson megy keresztül, fakóvá, rugalmatlanná válik, és különböző ráncok jelennek meg. A bőr öregedésével a természetes úton termelődő hialuronsav, elasztin és kollagén mennyisége folyamatosan csökken, és romlik a bőr vízmegkötő képessége. A környezeti hatások, a nem megfelelő életmód és étrend mind hozzájárulnak az idő előtti öregedéshez, amelynek látható eredménye az egyre ráncosabb, fakóbb, petyhüdtebb és szárazabb bőr. Az otthoni bőrápolás rendkívül fontos, ugyanakkor a hidratáló krémekkel csak a bőr felszínét tudjuk hidratálni. Szerencsére professzionális kezelésekkel a hialuronsav pótolható, és a mélyhidratálással helyreállítható a bőrben az ideális vízegyensúly, amelynek hatására ismét ragyogó és sima lesz.

Mit jelent a SkinBooster kezelés?

A SkinBooster kezelés, egy főleg hialuronsav tartalmú, vagy egyéb a bőr stimulálását szolgáló orvosi mélyhidratáló eljárás, amelynek során az innovatív hatóanyagot egy speciális technikával juttatják be a bőr megfelelő mélységébe. A Skinbooster kezelés során egy speciális tűvel – sok apró tűszúrással – hialuronsavat injektálnak a szövetek középső rétegébe: helyreállítja a hialuronsav szintet, és párhuzamosan a kollagén termelés beindításával a kiszáradt, tónusvesztett bőr feszesebb, ragyogóbb, és fiatalosabb lesz.

SkinBooster kezelés

Mi a különbség a hagyományos hialuronsavas feltöltés, és a Skinbooster között?

A hagyományos hialuronsavas feltöltést a ráncok eltüntetésére és az öregedés miatt kialakult volumenhiány visszaállítására, arcszobrászatra alkalmazzák. A Skinbooster kezelés célja nem a ráncok, redők, feltöltése, hanem a bőr regenerálása, és az arc volumenjét sem változtatja meg.

Alkalmazási területe

Leggyakrabban az arcbőr, a kézfej, és a dekoltázs területén alkalmazzák – a bőr állagának, szerkezetének javítására, fiatalítására és hidratálására.

A Skinbooster kezelés előnyei

A kezelés számos előnnyel jár:

  • Az apró felületi ráncok kisimulnak;
  • Liftinghatással rendelkezik;
  • Javítja a bőr állagát és szerkezetét;
  • Biztonságos, nincs mellékhatása;
  • Egész évben végezhető;

Milyen kezelésekkel kombinálható?

A Skinbooster kezelés jól kombinálható más orvos esztétikai kezelésekkel, például hialuronsavas ráncfeltöltéssel, lézeres kezeléssel, botox kezeléssel, rádiófrekvenciás kezeléssel, dermaroller kezeléssel.

Milyen problémák esetén eredményes?

Hatékony a fakó, vízhiányos bőr és felszíni ráncok esetén.

Kinek ajánlott a Skinbooster kezelés?

Ajánlható 30-40 év között a bőr üdeségének fenntartására, az ajakbarázdák, a nyaki finom ráncok eltüntetésére, valamint a száraz igénybe vett bőr hidratálására.

40 éves kortól a hialuronsav szint helyreállítására, a bőr minőségnek javítására, az apróbb ráncok kezelésre.

A fiatal generációnál a fokozott mobiltelefon használat miatt jóval korábban, és fiatalabb korban jelentkeznek a nyaki ráncok – a fej gyakori előrehajlása miatt. A Skinbooster kezeléssel a kellemetlen ”tech-neck” jelenség is eredményesen kezelhető.

SkinBooster kezelés előnyei

Mikor nem javasolt a Skinbooster kezelés?

A kezelés nem javasolt a következő esetekben:

  • Terhesség, szoptatás ideje alatt
  • A kezelendő területen lévő akut, vagy krónikus bőrfertőzés esetén
  • Bizonyos betegségek (lázas állapot, autoimmun betegség, stb.) esetén
  • Egyes gyógyszerek (pl. vérhigító) szedése esetén
  • A készítmény összetevőire való allergia esetén

A legtökéletesebb eredmények személyre szabott kezelések által érhetők el. Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt egy állapotfelméréssel egybekötött konzultációra kerül sor, amelynek során az orvos javaslatot tesz a páciens számára legideálisabb kezelésre/kezelés kombinációra, és meghatározza az alkalmazott hatóanyag mennyiséget, és a bejuttatási pontokat.

A kezelés menete

Először a bőrt letisztítjuk, és érzéstelenítő krémmel bekenjük. A hatóidő (30 perc) letelte után a kezelést egy rendkívül vékony tűvel végezzük: a töltőanyagot apró tűszúrásokkal juttatjuk be a megfelelő pontokba. A kezelés nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, és a páciensek többsége semmilyen kellemetlenséget, vagy fájdalmat nem tapasztal. Általánosságban 3 alkalomból álló kezelés javasolt, a két kezelés között 1 hónapos szünettel.

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

A kezelést követően – bármely komplikáció előfordulásának esélye igen csekély, és a páciens visszatérhet a korábbi életviteléhez. A befecskendezés helyén minimális duzzanat jelentkezhet, és 24 óra múlva a kezelt felület sminkelhető. A kezelést követően 1-2 hétig ajánlott kerülni a napozást, szoláriumozást, és a szaunázást, valamint az olyan sporttevékenységeket, amelyek erőteljes izzadással járnak. Magas faktorszámú fényvédőkrém használata, illetve bőséges folyadékfogyasztás javasolt.

SkinBooster kezelés hatása

A Skinbooster kezelés hatása

A kezelés hatása azonnal látható, az eredmény a ragyogó, hidratált, rugalmas és fiatalos bőr. Hatása páciensfüggő, általában 6- 9- 12 hónapig tart.

A Skinbooster kezelés során alkalmazott töltőanyagok

Rendelőnkben a kezelést különböző típusú prémium töltőanyagokkal végezzük: Nucleofill, Ejal 40, Redensity I, és RRS HA Long Lasting alkalmazásával. A gél töltőanyagok teljesen biztonságosak, és allergiás reakciót elvétve váltanak ki.

Ejal 40

Az Ejal 40 egy legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, amely a dehidratált, napfénykárosodott és öregedő bőr kezelésére, fiatalítására szolgál, és hosszantartó eredményeket garantál. Ideális azok számára, akik gyors és szemmel látható eredményeket szeretnének elérni. Az Ejal 40 alkalmas a finom ráncok eltüntetésére, és a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, és tónusát vesztett bőr kezelésére. Valamint – az optimális eredmények érdekében – a különböző töltőanyagok használata előtt. Előnyös azok számára, akik idegenkednek a tűvel végzett esztétikai eljárásoktól, mivel ez a kezelés viszonylag kevés tűszúrással jár. A kezelés 4 pontos biorevitalizációs technikával történik, és a páciens bőrállapotától függően 3 kezelés javasolt – az orvos által meghatározott időközönként. Évente 2 alkalommal fenntartó kezeléssorozat végzése javasolt.

TEOSYAL Redensity I

Kiváló minőségű 100 % hialuronsav alapú töltőanyag, amely segít megelőzni a ráncok kialakulását, és javítja a bőr hidratáltságát, és feszességét, valamint enyhíti a bőr öregedési folyamata miatt kialakult szárazságot. Eredménye azonnal látható, és a hatása általában 9 hónapon keresztül megmarad, ezt követően emlékeztető kezelés elvégzése javasolt.

SkinBooster kezelés ára

RRS HA Long Lasting

Az RRS HA Long Lasting szintén hialuronsav alapú kezelés, amely különleges abból a szempontból, hogy revitalizáló, stimuláló, és remodelláló hatással rendelkezik, és ideális a bőr hidratáltságának javítására. Magas koncentrációban keresztkötött hialuronsavat tartalmaz, amely hosszantartó hatással rendelkezik. A hatóanyagot bio-esztétikai pontokba fecskendezzük be, és az arc visszanyeri fiatalos kinézetét, ragyogását. Általában 1-3 alkalomból álló kezelés elvégzése javasolt, és évente 1-2 alkalommal fenntartó kezelést érdemes alkalmazni.

Nucleofill kezelés

Egy innovatív, nem hialuronsav alapú Skinbooster kezelés, amely antiaging és lifting hatással is rendelkezik. Stimulálja, megújítja a bőr szerkezét, és rendkívül jó hidratál. A különféle típusú Nucleofill termékekkel nemcsak az arc, hanem a szemkörnyék finom bőre is kezelhető, valamint a különböző típusú hajhullások esetén is alkalmazható. A hatóanyagot anatómiailag meghatározott pontokon apró tűszúrásokkal juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe. Általában 2-3 alkalomból álló kezeléssorozat elvégzése javasolt, illetve évente fenntartó kezelést érdemes végezni.

Skinbooster kezelés ára

Ejal 40 2 ml.: 65 000 Ft

Redensity I. 1 ml.: 60 000 Ft

RRS HA Long Lasting 3 ml.: 100 000 Ft

Nucleofill (Medium, Strong 1,5 ml.) arc: 75 000 Ft

Nucleofill Soft Plus szemkörnyék 2 ml.: 80 000 Ft

Nucleofill Hair 2 ml.: 75 000 Ft

Már két rendelőnkben tudunk megoldást nyújtani a problémájára. Kérjen időpontot az Ön számára leginkább megfelelő helyszínre! Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530.