Redensity 1 Skinbooster kezelés

Redensity 1 Skinbooster kezelés

A Redensity 1 Skinbooster kezelés egy mélyhidratáló, bőrfiatalító, bőrrevitalizáló kezelés, amely látványosan fiatalítja meg a bőrt. A kezelés során hialuronsav alapú töltőanyagot juttatnak be a szövetek középső rétegébe. Az eredmény azonnal látható, és a hatása hosszan tart, de bizonyos időközönként ismétlő kezelésre van szükség az optimális eredmények érdekében.

Mit jelent a Redensity 1 Skinbooster kezelés?

A Redensity 1 Skinbooster kezelés egy minimál invazív eljárás, amely javítja a bőr hidratáltságát, segít megelőzni a ráncok kialakulását, és enyhíti a bőr öregedési folyamatából adódó szárazságot és érdességet. A kezelés során a hatóanyagot egy mikrotű segítségével juttatják be a bőr középső rétegébe, ahol a kiváló tulajdonságainak köszönhetően egyenletesen eloszlik.

Miben különleges a Redensity 1 töltőanyag?

A svájci Teosyal Redensity termékcsalád többféle készítményből áll, ezek egyike a Redensity 1, amelyet a bőr minőségének javítására fejlesztettek ki, és segít meghosszabbítani a bőr természetes fiatalságát, ragyogását. Érdekesség, hogy a Redensity 1 a legjobb injekciós Skinbooster díjat nyerte el 2019-2020 során a 7. Anti-Aging & Beauty Trophy nemzetközi versenyen – a bőrrevitalizáló szerek kategóriában. A Teosyal Puresense Redensity 2-t kifejezetten a szemkörnyék állapotának javítására és a szem alatti sötét karikák kezelésére fejlesztették ki. A Teosyal Puresense KISS pedig az ajak volumenjének növelésére használatos. A hialuronsav a bőrben természetesen megtalálható molekula, viszont az életkor előrehaladtával egyre csökken a mennyisége. A prémium töltőanyag a nagy töménységű hialuronsav mellett egyéb vitaminokat, ásványi anyagot, és számos aminosavat is tartalmaz.

Alkalmazási területe

Elsősorban az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej kezelésére alkalmazzák.

Mi a különbség a Redensity 1 Skinbooster kezelés és a hagyományos hialuronsavas feltöltés között?

A hagyományos hialuronsavas feltöltés elsősorban a ráncok halványítására és a volumenhiány helyreállítására, és arcszobrászatra ajánlott, addig a Skinbooster kezelés egy orvosi mélyhidratáció, amelynek hatására a bőr visszanyeri a ragyogását, feszességét, és tónusát.

Redensity 1 Skinbooster kezelés előnyei

A kezelés egyik nagy előnye, hogy megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, helyreállítja a bőr tömörségét.  A hatása azonnal látható, a bőr ragyogóvá, hidratálttá, feszessé válik. A kezelés rendkívül biztonságos, mellékhatás csak igen ritkán fordul elő.

Redensity 1 Skinbooster kezelés hatása

Milyen problémák esetén eredményes?

A Redensity 1 Skinbooster kezelés kiváló a száraz, dehidratált bőr helyreállítására: optimális hidratáltsági szintet biztosít, és tartósan javítja a bőr rugalmasságát, textúráját. A hialuronsav kitölti a ráncokat, így alkalmas a már kialakult ráncok mélységének csökkentésére.

Kinek javasolt a Redensity 1 Skinbooster kezelés?

Ez a típusú kezelés ajánlható férfiak és nők számára egyaránt a már meglévő bőrproblémák, és a bőr öregedésének látható jelei esetén, valamint megelőzési céllal egyaránt.

Ellenjavallatok

A kezelés ellenjavallt terhesség, szoptatás ideje alatt. Nem javasolt autoimmun betegség, nikkel allergia esetén, a kezelt területen lévő bőrbetegség, gyulladás esetén. Továbbá érzéstelenítőkkel szembeni, valamint hialuronsavval szembeni ismert túlérzékenység esetén sem, és nem javasolt a Redensity 1 befecskendezése a korábban (más töltőanyaggal) kezelt területre sem.

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt a páciens egy előzetes konzultáción vesz részt, ahol az orvos felméri a bőrterület állapotát, az esetleges kizáró tényezőket majd ez alapján személyre szabott kezelési tervet javasol. Tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről, az optimális eredmények eléréséhez szükséges kezelések számáról. Fontos tudni, hogy a páciensnek előzetesen tájékoztatni kell a szakorvost a korábbi esztétikai kezelésekről.

További kérdése van? Kérje díjmentes konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

A kezelés menete

A kezelés előtt a sminket eltávolítjuk, és a bőrt alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük. Mivel a Redensity 1 lidocaint is tartalmaz, így a kezelés alatt semmilyen fájdalom nem tapasztalható. A hatóanyagot egy mikrotű segítségével juttatjuk be a problémás területbe. Maga a kezelés nagyjából 20 percet vesz igénybe, az időtartama függ a kezelendő terület nagyságától, és a páciens bőrtípusától.

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

A kezelés az esetek túlnyomó többségben semmilyen mellékhatással nem jár. A hialuronsavas kezelésekhez hasonlóan szúrás helyén kialakulhat bőrpír, duzzanat, esetleg viszketés, vagy enyhe fájdalom, de a kellemetlen tünetek pár napon belül megszűnnek.

Redensity 1 Skinbooster kezelés ára

Teendők a kezelés előtt és után

A kezelés előtti egy hétben már nem ajánlott gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, és vérhígító, szedése, illetve bizonyos vitaminok (pl. E-vitamin) szedése sem javasolt.

A kezelést követően 12 órán keresztül ajánlott kerülni az intenzív testmozgást. A bőr 12 óra múlva sminkelhető, magas faktorszámú fényvédőkrém használata javasolt. Legalább egy hétig ajánlott tartózkodni a napozástól, szoláriumozástól, szaunázástól, valamint két hétig a fogászati kezelésektől, és egyéb (például kozmetikai) kezelésektől.

Redensity 1 Skinbooster kezelés hatása

Már egy kezeléssel is látványosan javul a bőr hidratáltsága, tónusa és feszessége, a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását.

Meddig tart a hatása?

A Teosyal termékekkel végzett kezelés hatása számos tényezőtől függ, például az alkalmazott termék típusától, az injekciós technikától, valamint a páciens anyagcseréje, étrendje, és életmódja is befolyásolja. A Teosyal termékek hatása hosszan tart – akár 12-18 hónapon keresztül is megmaradhat. A Redensity 1 hatása akár 3-9 hónapig is tarthat. A befecskendezett töltőanyag idővel felszívódik, ezért a tartós eredmények érdekében (általában 1 hónap múlva) ismétlő kezelésre van szükség.

Redensity 1 Skinbooster kezelés ára

Redensity I. 1 ml. ára: 60 000 Ft/ampulla