Bőrgyógyászati kezelések

előrehaladott basalioma

Előrehaladott basalioma

Míg a kezdeti basalioma jól kezelhető bőrgyógyász által is, addig az előrehaladott basalioma sebészeti úton távolítható el. A basalioma egy nem melanoma típusú bőrdaganat, amely a melanománál jóval gyakoribb. Több típusa van, általában egy jellegtelen bőrelváltozásként jelentkezik, és leggyakrabban az arcon fordul elő.

ekcéma fajtái

Ekcéma fajtái

Az ekcéma egy igen gyakori, és kellemetlen tünetekkel járó bőrbetegség. Számos fajtája van, míg például a száraz ekcéma az időseknél gyakori, addig az atópiás ekcéma főként csecsemőknél, és kisgyerek körében fordul elő.

enyhe rosacea

Enyhe rosacea

A rosacea egy gyakori krónikus bőrbetegség, amely jellemzően a középkorú fehérbőrű, világos hajú és szemű nőknél jelentkezik. Különböző stádiumai vannak, és az enyhe rosacea még nem jár feltűnő elváltozásokkal.

Pikkelysömör hajas fejbőrön

Pikkelysömör hajas fejbőrön

A pikkelysömör a hazai lakosság két százalékánál előforduló krónikus betegség, amely elsősorban bőrelváltozásokat okoz.

atheroma

Atheroma

Az atheroma más néven kásadaganat egy jóindulatú elváltozás. Egy faggyúval teli csomó, amely közvetlenül a bőr alatt található.

szemölcs talpon

Szemölcs talpon

A szemölcs az egyik leggyakoribb bőrelváltozás, amely az arra fogékony egyéneknél a test bármely pontján megjelenhet. Az esztétikai problémán túl talán a szemölcs talpon a legkellemetlenebb, hiszen járás közben erős fájdalom jelentkezhet.

futószemölcs

Futószemölcs

A futószemölcs a szemölcsök egyik legismertebb fajtája, a HPV vírus okozta bőrelváltozás. Jellemzője, hogy bármely életkorban előfordulhat, leggyakrabban a tenyéren és a talpon jelenik meg.

Uszodaszemölcs

Az uszodaszemölcs igen gyakori fertőzés, leggyakrabban a 2-10 éves korú gyereknél jellemző, de bármely életkorban előfordulhat.

Pikkelysömör

Pikkelysömör

A pikkelysömör az egyik leggyakoribb bőrbetegség, a bőr hámsejtjeinek rendellenes működése okozza. Bizonyos időszakonként fellángoló szakaszok jellemzik, véglegesen nem gyógyítható, de megfelelő kezeléssel a tünetek mérsékelhetők, valamint tünetmentes időszak érhető el.

Körömgomba

Körömgomba

A körömgomba az egyik leggyakoribb bőrbetegség, általában egy körmön kezdődik, ám ha nem történik meg időben a szakszerű kezelése, könnyen átterjedhet a többi körömre is.

2023.12.23-tól 2024.01.03-ig rendelőnk zárva tart. Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
This is default text for notification bar