Ejal 40

Ejal 40 kezelés

Az Ejal 40 kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés típus, a Skinbooster kezelések egyik fajtája. Ideális az öregedő, napfénykárosodott és dehidratált bőr minőségének javítására. A természetes hatású eredmény pár napon belül látható, hatására a bőr tömöttebb feszesebb lesz. Látványos és hosszan tartó eredményeket garantál, és ideális azok számára, akik a tűvel végzett esztétikai kezelésektől idegenkednek. Az optimális eredmények érdekében több alkalmas kezeléssorozat, illetve évente kétszer ismétlő kezelés elvégzése ajánlott.

Mit jelent az Ejal 40 kezelés?

Az Ejal 40 egy prémium minőségű gél töltőanyag, egy biorevitalizációs készítmény, amelyet a Skinbooster kezelés során alkalmaznak. Maga a Skinbooster kezelés egy hialuronsav alapú eljárás, amelyet a bőr biológia átstrukturálására fejlesztettek ki. A hialuronsavas kezelések jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr egészségben és a bőr megjelenésében. Az Ejal 40 kezelést elsősorban fakó, vízhiányos bőr kezelésére és a felszíni ráncok eltüntetésére alkalmazzák. A hialuronsavat 4-4 apró tűszúrással egy speciális tű segítségével juttatják be a bőrszövet középső részébe. Hatására a hialuronsav szint helyreáll, serkentve az új kollagén termelődését, amelynek köszönhetően a tónusát vesztett dehidratált bőr feszesebb lesz és visszanyeri üdeségét, fiatalos ragyogását.

Ejal 40 kezelés

Miben különleges az Ejal 40 töltőanyag?

Az innovatív töltőanyag legújabb generációs, közepes molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz. Az egyedi összetétele, valamint a magas hialuronsav koncentráció miatt a kezelt terület látványosan megújul. Egy ampulla összesen 2 ml hatóanyagot tartalmaz (40 mg/2 ml), amely alkalmanként egy terület kezelésére használható.

Alkalmazási területe

Elsősorban az arc, a nyak, a dekoltázs kezelésére alkalmazzák.

Egyéb alkalmazási területe

Alkalmas a kézfej bőrének fiatalítására.

Mi a különbség az Ejal 40 és a hagyományos hialuronsavas feltöltés között?

Amíg a hagyományos hialuronsavas feltöltést a ráncok eltüntetésére és az öregedésből fakadó volumenhiány visszaállítására, és arcszobrászatra alkalmazzák, addig az Ejal 40 egy biostimuláló eljárás. A kezelés célja a kezelt terület bőrének regenerálása (remodelling). Nem alkalmas a ráncok, redők, feltöltésére, és az arc volumenjének kezelésére.

Ejal 40 kezelés előnyei

Az Ejal 40 kezelés előnye, hogy fájdalommentes, nincs mellékhatása, és igen ritkán okoz kellemetlenségeket. Nincs lábadozási idő, a páciens azonnal visszatérhet a megszokott életviteléhez. Minimális mennyiségű tűszúrással jár – az orcákon oldalanként 4-4 szúrási pontban történik. Hosszan tartó eredményeket garantál.

Ejal 40 kezelés előnyei

Milyen kezelésekkel kombinálható?

Bár az Ejal 40 kezelés önmagában is hatékony, idősebb pácienseknél az optimális eredmények érdekében célszerű kombinálni például hialuronsavas ráncfeltöltéssel, botox-kezeléssel, finomszálas kontúrkezeléssel. Illetve az Ejal 40 kezelést ajánljuk a különböző töltőanyagok használata előtt.

Milyen problémák esetén eredményes?

Az Ejal 40 alkalmas a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, és tónusát vesztett bőr kezelésére, a finomabb ráncok eltüntetésére. A kezelés hatására fokozódik a fibroblasztok és a kötőszöveti sejtek aktivitása, és a kötőszövet újra strukturálódik. A bőrfiatalítás mellett alkalmas különböző bőrproblémák kezelésére például öregségi foltok, pigmentfoltok, striák halványítására is.

Kinek javasolt az Ejal 40 kezelés

Az Ejal 40 kezelés bármilyen életkorban ajánlott, fiatal korban megelőzési céllal, az öregedési folyamat lassítása érdekében. Idősebb pácienseknél a már kialakult elváltozások kezelésére. 60 év felett viszont már egyéb bőrfiatalító kezelésekkel szükséges kombinálni az öregedés kifejezett jelei miatt.

Mindazoknak, akik gyors és látványos eredményeket várnak, illetve idegenkednek a tűszúrásokkal járó orvos-esztétikai kezelésektől. Az eredmény természetes hatású, és bárki számára ajánlható, aki műtét nélkül szeretné a bőre fiatalosságát, üdeségét visszakapni és megőrizni.

Ejal 40 kezelés ára

Mikor nem javasolt az Ejal 40 kezelés?

Nem javasolt a kezelés terhesség, szoptatás ideje alatt, valamint bőrgyulladás, herpesz, lázas megbetegedés esetén.

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt a páciens egy előzetes konzultáción vesz részt, ahol az orvos felméri a bőrterület állapotát, majd ez alapján egyénre szabott kezelési tervet javasol. Tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről, valamint a kezelést megelőző teendőkről.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában !

A kezelés menete

Az Ejal 40 kezelés szinte teljesen fájdalommentes, ezért nincs szükség érzéstelenítésre. Első lépésben a bőrt letisztítjuk. A készítményt apró tűszúrásokkal juttatjuk be a megfelelő bio revitalizációs pontokba (BRP), amely szétoszlik a bőrben a nyirokkeringésen keresztül. A kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe, és a páciensek többsége semmilyen fájdalmat nem tapasztal. Az Ejal 40 kezelés 3 alkalomból áll, az első két kezelés között 1 hónapos szünettel, míg a harmadikra 2 hónap múlva kerül sor.

Ejal 40 kezelés vélemények

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

Az Ejal 40 kezelés az esetek túlnyomó többségben semmilyen mellékhatással, vagy látható nyomokkal nem jár. A szúrások helyén ritkán duzzanat, bevérzés alakulhat ki, de a panaszok pár napon belül megszűnnek.

Teendők a kezelés előtt és után

A kezelés előtt egy nappal már nem ajánlott vérhígító, gyulladás és fájdalomcsillapító szedése, illetve bizonyos vitaminok, étrend-kiegészítő készítmények szedése sem javasolt.

A kezelést követően 1 napig ajánlott kerülni az intenzív testmozgást. A bőr másnap sminkelhető, magas faktorszámú fényvédőkrém használata javasolt. Legalább két hétig ajánlott tartózkodni a napozástól, szoláriumozástól, és a szaunázástól. Továbbá mellőzni kell a magas retinol tartalmú kozmetikumok, hámlasztó készítmények és bőrradír használatát.

Ejal 40 kezelés hatása

A hatóanyag a befecskendezés után a nyirokkeringés révén azonnal szétoszlik a bőrben. A természetes hatású eredmény rövid idő múlva látható, a bőr tömöttebb feszesebb lesz, a lifting hatás miatt az arckontúrt is helyreállítja. A végleges hatás a kezelést követő 4-6 hét során alakul ki – beindul a bőr saját hialuronsav termelése, a kollagén, és elasztin rostok termelődése.

Meddig tart a hatása?

A három lépéses kezelési protokoll alapján 3 kezelés elvégzése szükséges az orvos által meghatározott időben. A hatása akár hat hónapig is megmarad a kezeléssorozat után. Évente két alkalommal ismétlő kezelés elvégzése javasolt.

Az Ejal 40 kezelés ára

A kezelés ára: 65 000 Ft / alkalom.