Biostimuláció

Bőrünk és testünk természetes összetevője a hialuronsav, mely egy nagy vízmegkötő kapacitással rendelkező molekula. A bőr öregedési folyamata során ennek mennyisége csökken, így a bőr veszít víztartalmából, rugalmasságából. A hialuronsav bőrbe történő juttatásával az visszanyeri rugalmasságát,  fényét, teltségét és a kezdeti apró ráncok ezáltal feltöltődnek.

Mi történik a kezelésen?
A kezelés során apró tűszúrások segítségével a bőr megfelelő részébe hialuronsavat, ill. egyéb vitaminokat, a kollagén képződést segítő különböző anyagokat, antioxidánsokat juttatunk.

Kinek ajánljuk a kezelést?
Ez az eljárás azok számára ajánlott, akiknél a bőröregedés kezdeti jelei láthatók, feszesebbnek, fénnyel teltebbnek szeretnék látni arcbőrüket, ill. minél tovább szeretnék megőrizni bőrük szépségét. Azoknak is ajánlott, akiknél esetleg már egyéb orvos esztétikai kezelésekre is szükség van, azonban azzal párhuzamosan a bőr tónusának, víztartalmának, kollagén tartalmának növelése a cél, hogy az elvégzett orvos esztétikai beavatkozások hatása minél tartósabb maradjon. A beavatkozás ideje kb. 20-30 perc.

OLVASSA EL, HOGY MILYEN ELŐKÉSZÜLETEK SZÜKSÉGESEK A BIOSTIMULÁCIÓ ELVÉGZÉSE ELŐTT!

Biostimuláció előtt sminkeltávolításra és a bőr fertőtlenítésére van szükség. A kellemetlenségek elkerülése érdekében a beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük.

A kezelés időtartama: kb. 20-30 percet vesz igénybe.

A kezelést követően egy-egy kisebb bevérzés a kezelt területen előfordulhat, azonban 1 óra múlva már sminkkel eltűntethető.

Az eredmény azonnal látható, a kezelést bizonyos időközönként ismételni kell.

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni?
Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530