Cellulit kezelés mezoterápiás módszerrel

A cellulit, vagy narancsbőr, ismeretlen okból kialakuló, a 20 év feletti nők 80%-át érintő bőrelváltozás, a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője. Ennek hatására a kötőszövetes rostok átrendeződése révén apró, majd nagyobb göbök alakulnak ki a bőrben a bőr felszínének egyenetlenségét okozva.

Mi történik a kezelésen?
A kezelés során a bőr megfelelő rétegébe apró tűszúrásokkal olyan anyagot juttatunk, mely javítja a bőr vérellátását, csökkenti a vizenyőt és a már esetleg kialakult göbök méretét, számát. A tartós eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség bizonyos időközönként. Az első alkalommal ultrahangos állapotfelmérés történik, ennek során meghatározzuk a cellulit súlyossági fokát, ettől függően tervezzük meg a terápiát. Emellett lokális készítmények otthoni használatára, sok esetben életmódváltásra és a megfelelő diéta bevezetésére is szükség lehet.

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni?
Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530