a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

IPL villanófényes kezelés

IPL (villanófényes) kezelés

 

 

IPL villanófényes kezelés

Az IPL kezelés során a polarizált fény energiáját használjuk fel, mely a hullámhossz változtatásával a bőr különböző rétegeiben a pigmentált sejtekben nyelődik el. A bőr középső rétegébe hatol, így a felső bőrréteget nem károsítja. A pigmentált sejtek elnyelik a fényenergiát, mely hőenergiává alakulva károsítja a nem kívánatos pigmenteket, vagy a szőrtüszőt.

 

 

Így ez az eljárás több bőrprobléma kezelésében hatékony, úgymint:

-acne

-rosacea

-értágulatok (teleangiektáziák)

-sötét foltok, melasma

-napfény által károsított bőr fiatalítása

-tartós szőrtelenítés

 

A kezelést megelőzően részletes bőrvizsgálatra van szükség. A kezelés során a páciens és a kezelőorvos is védőszemüveget visel. Enyhe szúrás, csípés, bizsergés fordulhat elő az eljárás során.

 

A kezelést követően fontos a megfelelő fényvédelem magas (legalább 30 SPF) faktorszámú készítménnyel. Bőrpír, duzzanat, apró pattanásszerű kiütések, gyulladás, a bőr elszíneződése előfordulhat, mely azonban néhány nap – 1 hét alatt megszűnik. Ritkán speciális kezelésre is szükség lehet, melyet a kezelőorvos határoz meg.

 

Várjuk jelentkezését! Kérjen időpontot a 06-70-245-1881 telefonszámon vagy itt! Az IPL kezelés árait az árlista menüpontban tekintheti meg.