IPL kezelés

IPL (villanófényes) kezelés

Az IPL kezelés során a polarizált fény energiáját használjuk fel, mely a hullámhossz változtatásával a bőr különböző rétegeiben a pigmentált sejtekben nyelődik el. A bőr középső rétegébe hatol, így a felső bőrréteget nem károsítja. A pigmentált sejtek elnyelik a fényenergiát, mely hőenergiává alakulva károsítja a nem kívánatos pigmenteket, vagy a szőrtüszőt.

Ez az eljárás több bőrprobléma kezelésében hatékony, úgymint:
-acne
-rosacea
-értágulatok (teleangiektáziák)
-sötét foltok, melasma
-napfény által károsított bőr fiatalítása
-tartós szőrtelenítés

A kezelést megelőzően részletes bőrvizsgálatra van szükség. A kezelés során a páciens és a kezelőorvos is védő szemüveget visel. Enyhe szúrás, csípés, bizsergés fordulhat elő az eljárás során.

A kezelést követően fontos a megfelelő fényvédelem magas (legalább 30 SPF) faktorszámú készítménnyel. Bőrpír, duzzanat, apró pattanásszerű kiütések, gyulladás, a bőr elszíneződése előfordulhat, mely azonban néhány nap – 1 hét alatt megszűnik. Ritkán speciális kezelésre is szükség lehet, melyet a kezelőorvos határoz meg.

Az IPL kezelés árait az árlista menüpontban tekintheti meg.

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni?
Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530