TECHNECK: Új fogalom digitális világunkban

A túl sok mobiltelefon használat, amelynek során fejünket lehajtva böngésszük a világhálót, kellemetlen tüneteket okozhat hosszútávon. Techneck tünet együttest, mint nyak és vállfájdalom, fejfájás, a hosszas lehajtott fejjel történő mobilozás okozza.

Kimutatták, hogy átlagosan naponta 2-4 órát böngésszük a világhálót, akár néhány perces várakozás közben rögtön előkerülnek az okostelefonok.  A túlzásba vitt mobilhasználat lehajtott fejjel nem csak mozgásszervi problémákhoz vezet, de ebből adódóan a nyaki ráncok is idő előtt mélyülnek, állandóvá válnak.

Néhány praktikus tanács mellett, mint a mobiltelefon szemmagasságban tartása, vállak relaxálása, ill. áll hátrahúzása mobilozás közben, sokat segíthet a probléma elkerülésben.

Esztétikai szempontból a nyaki redők mélyülése ellen a biostimulációtól a szálbehúzásos technikákon át számos lehetőség kínálkozik.

Hasonló problémája esetén ne várja meg, hogy a tünetek súlyosabbá váljanak, kérjen időpontot állapotfelmérésre!

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni?
Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530