Hogyan őrizzük meg természetes szépségünket?

Az orvos esztétika egy olyan tudományág, amely azon alapszik, hogy csak akkor lehetünk igazán egészségesek, ha elégedettek vagyunk a külső megjelenésünkkel. A harmónikus külső elégedettséget, önbizalmat és lelkierőt ad.

De mit tehetek azért, hogy megőrizzem a fiatalságomat, úgy, hogy önmagam maradhassak?

A legtöbb páciens ezzel a kérdéssel keresi fel a szakembert. A legfontosabb a megelőzés a mindenkori életkornak megfelelő kezelésekkel. 25 éves kortól a bőrünk elkezd öregedni.
40 éves kor felett egyre szembetűnőbbé válnak a bőr öregedési jelei: apró ráncok, redők, fényevesztett, megereszkedett bőr, pigmentfoltok jelzik a kor előrehaladtát. A biológiai öregedés folyamatához számos külső tényező is hozzájárul, a helytelen életmód, a dohányzás, a napsugárzás, a környezeti szennyezés. Mindezek a tényezők a bőrben az úgynevezett szabadgyökök felszabadulásához vezetnek, melyek a bőrt belülről károsítják. A kollagén- és elasztin rostok mellett hialuronsav tartalma is jelentősen csökken, melynek következménye, hogy a bőr elveszti fényét, fakóvá, petyhüdtté, barázdálttá válik.  

Hogyan harcoljunk a szabagyökök ellen?

foto-aging fiatalító kezelés egy olyan nem invazív eljárás, melynek során a cél a vöröses-barna pigmentek, foltok eltávolítása, így visszaadva a bőr természetes fényét, egységes színét. Ez az úgynevezett villanófényes ( IPL) kezelés, melyet arcon, nyakon, dekoltázson is sikerrel alkalmazhatunk a kisebb ráncok, a tágult pórusok, a barnás foltok és a tágult kapillárisok esetén.

Tapasztalt szakember által végezve nem jár szövődménnyel, a kezelést követően azonnal visszatérhet a páciens a mindennapi életbe. A bőr mélyebb rétegeiben hőenergia leadásán keresztül fejti ki a kívánt hatást, növelve a kollagén- és elasztin rostok termelődését, csökkentve az apró ráncokat, egységesítve a bőr színét. Mindezt anélkül, hogy bármilyen trauma érné a bőr felszínét. A megfelelő otthoni bőrápolási protokollt betartva rendkívül látványos eredmény érhető el már az első kezelést követően. Általában a tartós eredmény eléréséhez 4-6 alkalomra van szükség. A kezelés után esetleg égő, csípő érzés, vagy kisebb-nagyobb bőrpír előfordulhat, mely néhány napon belül elmúlik.

Fontos, hogy a kezelést követően kerüljük az erős napsugárzást és magas faktorszámú fényvédőkrémet alkalmazzunk a teljes kezeléssorozat ideje alatt.

Az IPL kezelés tehát sokoldalúan felhasználható anti-aging kezelés, mely hasznos kiegészítője lehet az egyéb ránctalanító kezeléseknek, de azok is bátran kipróbálhatják, akik ódzkodnak a komolyabb beavatkozásoktól, mégis szeretnék visszanyerni bőrük fiatalságát.      

További kérdése van? Időpontot szeretne foglalni?
Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámainkon: 06-70-245-1881, 06-70-543-0530