a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Hogyan őrizzük meg természetes szépségünket?

Hogyan őrizzük meg természetes szépségünket?

Az orvos esztétika egy olyan tudományág, amely azon alapszik, hogy csak akkor lehetünk igazán egészségesek, ha elégedettek vagyunk a külső megjelenésünkkel. A harmónikus külső elégedettséget, önbizalmat és lelkierőt ad.

 

De mit tehetek azért, hogy megőrizzem a fiatalságomat, úgy, hogy önmagam maradhassak?

 

A legtöbb páciens ezzel a kérdéssel keresi fel a szakembert. A legfontosabb a megelőzés a mindenkori életkornak megfelelő kezelésekkel. 25 éves kortól a bőrünk elkezd öregedni. 40 éves kor felett egyre szembetűnőbbé válnak a bőr öregedési jelei: apró ráncok, redők, fényevesztett, megereszkedett bőr, pigmentfoltok jelzik a kor előrehaladtát. A biológiai öregedés folyamatához számos külső tényező is hozzájárul, a helytelen életmód, a dohányzás, a napsugárzás, a környezeti szennyezés. Mindezek a tényezők a bőrben az úgynevezett szabadgyökök felszabadulásához vezetnek, melyek a bőrt belülről károsítják. A kollagén- és elasztin rostok mellett hialuronsav tartalma is jelentősen csökken, melynek következménye, hogy a bőr elveszti fényét, fakóvá, petyhüdtté, barázdálttá válik.  

 

Hogyan harcoljunk a szabagyökök ellen?

 

A foto-aging fiatalító kezelés egy olyan nem invazív eljárás, melynek során a cél a vöröses-barna pigmentek, foltok eltávolítása, így visszaadva a bőr természetes fényét, egységes színét. Ez az úgynevezett villanófényes ( IPL) kezelés, melyet arcon, nyakon, dekoltázson is sikerrel alkalmazhatunk a kisebb ráncok, a tágult pórusok, a barnás foltok és a tágult kapillárisok esetén.

 

Tapasztalt szakember által végezve nem jár szövődménnyel, a kezelést követően azonnal visszatérhet a páciens a mindennapi életbe. A bőr mélyebb rétegeiben hőenergia leadásán keresztül fejti ki a kívánt hatást, növelve a kollagén- és elasztin rostok termelődését, csökkentve az apró ráncokat, egységesítve a bőr színét. Mindezt anélkül, hogy bármilyen trauma érné a bőr felszínét. A megfelelő otthoni bőrápolási protokollt betartva rendkívül látványos eredmény érhető el már az első kezelést követően. Általában a tartós eredmény eléréséhez 4-6 alkalomra van szükség. A kezelés után esetleg égő, csípő érzés, vagy kisebb-nagyobb bőrpír előfordulhat, mely néhány napon belül elmúlik.

 

Fontos, hogy a kezelést követően kerüljük az erős napsugárzást és magas faktorszámú fényvédőkrémet alkalmazzunk a teljes kezeléssorozat ideje alatt.

 

Az IPL kezelés tehát sokoldalúan felhasználható anti-aging kezelés, mely hasznos kiegészítője lehet az egyéb ránctalanító kezeléseknek, de azok is bátran kipróbálhatják, akik ódzkodnak a komolyabb beavatkozásoktól, mégis szeretnék visszanyerni bőrük fiatalságát.      

 

Esztétikai kezeléseink részletes listáját itt érheti el.