a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő és Péntek 08:00 - 19:00

06-70-245-1881

Torda u. 6.

1029 Budapest

Média

Demastír, az igazi luxus

dermastir

Demastír, az igazi luxus

Az orvos esztétikai kezelések hatékonyságának növeléséhez nélkülözhetetlen az otthoni professzionális arcápolás. A bőrtípusnak megfelelő kezelés hozzájárul ahhoz, hogy a rendelőben elért eredmények minél tovább tartósak maradjanak.


Rendelőnkben a kezelések előtt és után, valamint az otthoni ápolásra is a Dermastir luxuskozmetikai termékeket használjuk, ajánljuk. Ha valaki ragaszkodik a megszokott kozmetikai márkájához, ebben az esetben is kiegészítő kezelésként ampullák, szérumok, kollagén porok állnak rendelkezésünkre.

Biostimulációs kezeléseink után a bőrtípusnak megfelelő ampullát helyezünk fel, melynek otthoni használata is ajánlott a szokásos arcápolási rutin mellé, annak érdekében, hogy a kezelés során elért eredmény, a bőr fényessége, üdesége minél tovább megmaradjon.

Minden bőrtípusra és problémára tudunk ajánlani magas hatóanyag tartalmú maszkokat, mely a kezelések kiegészítőjeként szintén növelik a hatékonyságot.

A termékek magas hatóanyagtartalma, mint az arany, a kaviár, a kollagén, elasztin, C-vitamin, valamint az airless- légmentesen záródó, illetve az egydózisú csomagolásnak köszönhető a termékek egyedülálló hatása, mely pácienseink megelégedését szolgálja.

Nem utolsó sorban a kozmetikumok elegáns csomagolása is a luxus érzetét kelti.