Nucleofill Hair kezelés

Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés bármilyen típusú hajhullás esetén eredményes, de alkalmazható a hajszálak dúsítására, erősítésére és a hajnövekedés fokozására. A hatóanyag polinukleotidokat tartalmaz, amely fokozza a hajnövekedést és megfelelő támogatást nyújt a hajhagymáknak. A Nucleofill Hair készítményt apró tűszúrásokkal juttatjuk be a hajas fejbőrbe, a kezelés csak minimális kellemetlen érzéssel jár. Kúraszerű alkalmazása javasolt, és 4-6 havonta fenntartó kezelés elvégzése ajánlott.

A hajhullás okai és típusai

Az esetek többségében a hajhullás természetes folyamat, naponta általában 50-100 db hajszálat veszítünk el. Azonban bizonyos esetekben kórossá is válhat, ilyenkor egyszerre több hajszál is kihallhat. Az elváltozások hátterében több tényező állhat, például genetikai okok, hormonális hatások, vagy a táplálkozás és a fokozott stressz hatására is kialakulhat. A hajhullásnak számos típusa van, például a diffúz hajhullás, vagy nőknél a szülést követően, illetve a változókor alatt jelentkező hajvesztés. Ugyanakkor a diffúz hajhullás gyakoriságát jelenősen növelte a Covid is. A férfiaknál (80 %) a nőknél (50 %) a közönséges, vagy férfias típusú kopaszodás (androgén alopecia) áll a hajhullás a haj fokozatos elvékonyodásának hátterében, és az életkorral együtt a gyakorisága is nő. Hölgyek esetében a hormonális változások okozzák (pl. menopauza) az ilyen típusú hajhullást, viszont ha fiatal korban fordul elő, akkor indokolt a problémával orvoshoz fordulni. Valamint sok esetben fokozza a hajhullást a hajhagymák fokozott dihidrotesztoszteron receptorainak (DHT) érzékenysége is. Az androgén alopecia jellemzője, hogy a kopaszodás és a hajhullás nők esetében (általában) az egész hajas fejbőrt érinti, a férfiak esetén pedig a fejbőr homlokhoz közeli részein a halántékok felett jelentkezik, valamint a fejtetőn fordul elő.

A Nucleofill kezelés alkalmazási területe

Maga a Nucleofill kezelés egy biostimulációs eljárás, amely hatékonyan stimulálja és hidratálja a bőrt és egyúttal a szerkezetét is megújítja. A Nucleofill egy nem hiarulonsav alapú anti aging termék, amely polinukleotidokat tartalmaz. A Nucleofill termékcsalád többféle készítményből áll, ezek egyike a Nucleofill Hair. A Nucleofill Soft készítményt az apróbb felületes ráncok kezelésre, míg a Nucleofill Medium a már mélyebb ráncok kezelésére alkalmas. Közepes és mély ráncok esetén pedig a Nucleofill Strong készítmény javasolt. A szem körüli ráncok, a megfáradt tekintet és sötét karikák ellen a Nucleofill Eyes készítménnyel lehet látványos és tartós eredményeket elérni.

Mit jelent a Nucleofill Hair kezelés?

A Nucleofill Hair kezelés egy innovatív orvos esztétikai kezelés, amely bármilyen típusú hajhullás, valamint a haj gyengülése, ritkulása esetén eredményes. Továbbá alkalmazható a hajszálak minőségének javítására például a hajszálak dúsítására és erősítésére. A kezelés célzottan a hajhagymáknál fejti ki a hatását, a hatóanyag természetes módon serkenti a hajhagymák megújulását, ugyanakkor megerősíti és regenerálja a hajhagymákat ellátó hajszálereket és a szőrtüszőket. A hatóanyag az antioxidáns összetevőinek köszönhetően csökkenti a gyulladást, ezáltal az egészséges haj növekedését segíti. A hajhullás okának megszüntetésével általában 6-8 hónap alatt helyreáll az eredeti hajvesztési ciklus, és a haj visszanyeri a normális állapotát. A Nucleofill Hair kezeléssel viszont a regenerálódás folyamata gyorsítható fel.

Nucleofill Hair kezelés további előnyei

A kezelés minden hajtípusnál alkalmazható, a problémás területek célzott kezelését teszi lehetővé – így alkalmas férfiak és nők esetében a fejbőr kezelésére, illetve férfiak számára a szakáll/bajusz dúsítására. Maga az eljárás biztonságos, a Nucleofill Hair hatóanyaga természetes forrásból származik, és mellékhatás csak elvétve jelentkezik.

Nucleofill Hair kezelés ár

Kinek javasolt a Nucleofill Hair kezelés?

A kezelés elsősorban olyan esetekben ajánlott, amikor a hajhagymák gyengülése, elvékonyodása tapasztalható, valamint ha fokozott hajhullás (napi 80-100 hajszálnál több) fordul elő.

Ezek például:

  • Szülést követően, illetve a változókor alatt kialakuló hajritkulás
  • Kezdődő hajhullás
  • Szemöldök ritkulása
  • Covid okozta hajvesztés, egyéb betegség esetén fellépő hajvesztés esetén
  • Közönséges kopaszodáskor
  • Hajbeültetés előtt és utókezeléskor
  • Férfi páciensek számára pedig a szakáll dúsítása céljából

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt egy állapotfelméréssel egybekötött konzultációra kerül sor, ahol az orvos tájékoztat kezelés menetéről, a várható eredményekről.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

A kezelés előtti és utáni teendők

A kezelésre frissen mosott hajjal javasolt érkezni, és a kezelést követően javasolt a hajmosást mellőzni.

Nucleofill Hair kezelés menete

Maga a kezelés rövid időt vesz igénybe, és csak igen minimális kellemetlenséggel jár együtt. A hajat finoman szétbontjuk, és a hatóanyagot apró tűszúrásokkal juttatjuk be a problémás területen a hajhagymákhoz.

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

A Nucleofill Hair kezelés más egyéb mikrotűvel végzett kezelésekhez hasonló kellemetlenségekkel jár, esetenként enyhe duzzanat, bőrpír, vagy bevérzés előfordulhat, a panaszok pár óra múlva maguktól megszűnnek.

Milyen gyakran kell a kezelést ismételni?

A kezelés egy 2-3 alkalomból álló kúra. Az optimális eredmények érdekében 4-6 havonta fenntartó kezelésre lehet szükség.

A Nucleofill Hair kezelés ára

A kezelés ára: 75 000 Ft / alkalom