Nucleofill Eyes kezelés

Nucleofill Eyes kezelés

A Nucleofill Eyes egy biorekonstruáló kezelés, amely ragyogóbb és feszesebb szemkörnyéki bőrt eredményez. Csökkenti a szarkalábakat, és a szemkörnyéki ráncokat, de az olyan zavaró esztétikai problémák esetén is hatásos, mint a szem körüli sötét karikák és elszíneződések. Az ebédidős kezelés fájdalommentes, a hatóanyagot kanüllel, vagy apró tűszúrásokkal juttatjuk be. A kezelést követően a páciens látható nyomok nélkül térhet vissza a korábbi életviteléhez. Az optimális eredményekhez több alkalmas kezeléssorozat, illetve évente 2-3 ismétlő kezelés elvégzése javasolt.

Mit jelent a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill kezelés az arcfiatalítás új, és rendkívül ígéretes módszere. A Nucleofill termékcsalád különféle koncentrációban érhető el, így a céloknak megfelelően más-más problémás terület kezelhető hatékonyan, és biztonságosan.

Mi különbözteti meg a hagyományos töltőanyagoktól?

Maga a Nucleofill polinukleotidokból álló gél, egy innováció, és az általa elért eredmények miatt biorekonstruáló bőrmegújító kezelésnek is nevezzük. A hatóanyag természetes alapú – vadlazac hímivarsejtjeiből állítják elő, és a magas minőségű tisztítási folyamatoknak köszönhetően még az allergiára hajlamos pácienseknél is szövődmények nélkül alkalmazható. Elsősorban nem töltőanyagként, hanem biostimulátorként használják. Ez azt jelenti, hogy természetes megújulásra ösztönzi a bőr sejtjeit. Nagy előnye a töltésekkel szemben, hogy általa természetes hatású, az arc eredeti vonásait megőrző eredmény érhető el. A Nucleofill a bőrben három féle hatást fejt ki:

  • Serkenti a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelését
  • Semlegesíti a szabadgyököket
  • Kiváló vízmegkötő képessége révén javítja a sejtek és szövetek hidratáltságát

A Nucleofill kezelés további nagy előnye, hogy jól kombinálható más esztétikai kezelésekkel, például mezoterápiával, botox kezeléssel, Profhilo kezeléssel, Drakula terápiával, PlasmAge kezeléssel is. Ezenkívül alkalmazható szemhéjplasztika előtt és után. A hatóanyag bizonyos idő alatt a szervezetből kiürül, így a tartós hatás érdekében egy kezelés sorozatot kell elvégezni, majd bizonyos időközönként fenntartó kezelés is javasolt.

Nucleofill Eye kezelés

Mit jelent a Nucleofill Eyes kezelés?

A Nucleofill Eyes kezelés egy látványos és természetes eljárás. A Nucleofill Eyes (2 ml)-t kifejezetten a szem körüli vékony bőr állapotának javítására és ránctalanítására fejlesztették ki. A hatóanyag többféle technikával juttatható be a problémás területbe. Rendelőnkben a finom és egyenletes eloszlás érdekében a kezelést kanüllel/mezoterápiás tűvel végezzük, így a kezelés nem csak fájdalommentes, de a több napig tartó bevérzések és dudorok is elkerülhetők. A Nucleofill Eyes kezelés gyors, akár ebédidőben is elvégezhető, és a páciens látható nyomok nélkül térhet vissza a korábbi életviteléhez.

Alkalmazási terület

A szemkörnyék területe és a szemhéjak területe.

Kiknek és milyen problémák esetén ajánlott a Nucleofill Eyes?

A Nucleofill Eyes jó választás azok számára:

  • akik a szem körüli ráncoktól töltőanyag használata nélkül kívánnak megszabadulni;
  • akik hatékony és természetes módszerrel szeretnék a sötét karikákat csökkenteni;
  • akik a megfáradt tekintetre szeretnének tartós és biztonságos és megoldást;

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt egy állapotfelméréssel egybekötött konzultációra kerül sor, amelynek során az orvos tájékoztat kezelés menetéről, a várható eredményekről.

További kérdése van? Kérje személyre szabott konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

Nucleofill Eyes kezelés ára

Nucleofill Eyes kezelés menete

A kezelés előtt a kezelendő bőrterületet fertőtlenítjük, és érzéstelenítő krémmel bekenjük. A hatóanyagot apró tűszúrásokkal juttatjuk be oldalanként öt-öt anatómiailag meghatározott ponton keresztül, vagy kanül segítségével. A kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe, és a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően szinte fájdalommentes.

Esetleges mellékhatások, kellemetlenségek

A Nucleofill Eyes kezelést követően esetenként enyhe duzzanat, és igen ritkán egy-egy pontnál bevérzés előfordulhat. A kezelést követően pár napig kerülendő a napozás, a szauna, szolárium használata, valamint az erős izzadással járó tevékenység. A kezelt területet pár napig tilos nyomkodni.

Milyen gyakran kell a kezelést ismételni?

A kezelés egy 2-4 alkalomból álló kúra, amelyet az orvos által meghatározott szünetekkel kell megismételni. Az optimális eredmények érdekében 4-6 havonta ismétlő kezelésre lehet szükség.

Nucleofill Eyes kezelés hatása

  • A szemkörnyék simábbá, feszesebbé válik
  • Az apróbb szemkörnyéki ráncok, szarkalábak mérséklődnek
  • A sötét karikák, elszíneződések halványodnak

A Nucleofill Eyes kezelés ára

A kezelés ára: 80 000 Ft / alkalom