vivace kezelés

Vivace kezelés

A Vivace kezelés az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás, amely a rádiófrekvencia és a mikrotűs eljárást kombinálja az elasztin és kollagén termelés serkentése érdekében. Hatására a bőr feszesebb és simább lesz, az arc finom ráncai kisimulnak. A bőrfiatalítás mellett alkalmas aknés hegek, pigmentfoltok halványítására, stria eltüntetésére és tág pórusú bőr kezelésére. A fájdalommentes minimál invazív eljárás akár ebédidőben is elvégezhető. Általában 3-4 alkalomból álló kezeléssorozat elvégzése javasolt, és a tartós eredmények érdekében 6-12 hónap múlva fenntartó kezelésre van szükség.

Mit jelent a Vivace kezelés?

A Vivace kezelés más néven mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés (RF) egy innovatív módszer. Három módszer hatását ötvözi: a kollagénindukciós terápia, a sebgyógyulási folyamat, valamint a LED fényterápia hatásait. Az egyik legnépszerűbb kezelés, hiszen rendkívül hatékony, látványos eredményeket garantál, és az esetek többségében a páciensek lábadozási idő nélkül térhetnek vissza a megszokott életvitelükhöz. A Vivace a mikrotűs kezelések egyik továbbfejlesztett változata – a kezelőfejen lévő mikrotűk apró mikrosérüléseket ejtenek, amelyek beindítják a sebgyógyulási folyamatokat. A kollagén és elasztin termelés beindításához szükséges hőenergiát a rádiófrekvencia biztosítja, amelynek hatására a bőr fiatalosabb és feszesebb lesz. A kezelés közben gyakran alkalmaznak speciális szérumokat (pl. mezoterápiás hatóanyagokat, hialuronsavat) a kezelési módtól és a bőrtípustól függően, mivel a szúrt csatornákon keresztül a hatóanyagok fokozottabb mértékben képesek felszívódni.

vivace kezelés menete

Milyen problémák esetén eredményes a Vivace kezelés?

Alkalmas a fakó vízhiányos öregedő bőr feszesítésére, és ránctalanítására. Láthatóan csökkenti a ráncok számát és mélységét, és javítja a bőr tónusát és textúráját. A bőrfiatalítás mellett alkalmas különböző bőrproblémák – aknés hegek, pigmentfoltok halványítására, stria eltüntetésére és tág pórusú bőr kezelésére.

Alkalmazási területei

Az egész testen alkalmazható, elsősorban az arc, nyak, és a dekoltázs kezelésére, és a kézfej fiatalítására használják.

A Vivace kezelés előnyei

A kezelés a bőr saját öngyógyító folyamatainak stimulálásán alapul. A megfelelő szakember által végzett kezelés biztonságos, szövődmények csak elvétve alakulnak ki a gyors regeneráció miatt.

Egy személyre szabott kezelés, mivel a rádiófrekvenciás kezelés során alkalmazott paraméterek, a tűk mélysége, és a LED fényszíne az egyéni adottságoknak megfelelően állíthatók be.

Minden bőrtípus kezelésére alkalmas.

Mivel a kezelés nem fényérzékenyít, így egész évben biztonságosan végezhető.

vivace kezelés előnyei

Kinek ajánlott a Vivace kezelés?

25 éves kor felett bárki számára egyrészt prevenciós céllal, továbbá akiknél már megjelentek az apróbb ráncok, az öregedés látható jelei.

Azok számára, akiknél még nem alakultak ki mélyebb ráncok, és csak kezdetleges a bőr megereszkedése.

Azoknak, akik gyors és hatékony eredményeket várnak, és természetes módon, lábadozási idő nélkül szeretnének fiatalodni.

Azok számára, akik tartanak szúrásokkal járó kezelésektől.

Kifejezetten alkalmas férfiak számára, hiszen sem az arcformát sem a mimikát nem változtatja meg.

Mikor nem javasolt a Vivace kezelés?

Nem javasolt a kezelés terhesség, szoptatás ideje alatt, aktív fertőzés, gyulladás, bizonyos alapbetegségek (pl. cukorbetegség) esetén.

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt egy állapotfelméréssel egybekötött konzultációra kerül sor, valamint az orvos tájékoztat a várható eredményekről, a felmerülő esetleges kellemetlenségekről. A Vivace kezelés jól kombinálható egyéb kezelésekkel is.

A legtökéletesebb eredmények személyre szabott kezelések által érhetők el. Kérje díjmentes konzultációnkat, és tudja meg, hogy mely kezelésünk segíthet Önnek a problémája megoldásában!

vivace kezelés ára

A kezelés menete

A Vivace kezelés sok apró tűszúrással jár, ezért a kezelés előtt 15-20 perccel érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő területet, majd a hatóidő letelte után a bőrt fertőtlenítjük. Ezt követően kerül sor a kezelésre, amely nagyjából 30-60 percig tart. A kezelőfejen lévő mikrotűkkel apró mikrosérüléseket ejtünk, de a helyi érzéstelenítés miatt szinte semmilyen fájdalom nem tapasztalható. A készülék kis mérete miatt még a nehezen hozzáférhető területek is könnyedén kezelhetők. A végén a kezelt felületet hűtjük, és bőrnyugtató készítménnyel kenjük be. Általánosságban 3-4 alkalommal, 1 hónapos időközönként érdemes a kezelést elvégezni.

Esetleges kellemetlenségek mellékhatások

A kezelést követően bőrpír jelentkezhet, amely pár óra múlva magától megszűnik. A tű hosszától függően enyhébb duzzanat, véraláfutás tapasztalható.

Kezelés utáni teendők

24 óráig nem javasolt fokozott izzadással járó tevékenységet végezni, például szaunázni, edzeni. Habár a Vivace kezelésnek nincs fényérzékenyítő hatása, legalább 2 hétig kerülni kell a napozást, szoláriumozást, és magas faktorszámú fényvédőkrém használata javasolt.

vivace kezelés hatása

A kezelés hatása

A rádiófrekvenciának köszönhetően a látványos hatás már az első kezelés után tapasztalható, de tartós eredmények – a kollagénrostok stimulációja – csak pár hét múlva indul be. Hatására a bőr tömörebb rugalmasabb lesz, halványulnak a ráncok és az arc frissebb, fiatalosabb lesz. A pórusok mérete, és a bőrhibák szemmel láthatóan csökkennek.

Meddig tart a hatása?

A hatása páciensfüggő, az életkortól függően akár 1,5-2 évig is tarthat, a tartós eredmények érdekében 6-12 hónap múlva ismétlő kezelés elvégzése javasolt.